Kinderkookcafé De Vrijstaat – Utrecht

Kinderkookcafé De Vrijstaat

Kinderen kunnen samen met een kok in de mobiele keuken van de Vrijstaat aan de slag gaan om een drie gangen diner te koken. Ook dekken ze de tafel, vouwen ze de servetten, etc. en om 17:00 uur mogen de ouders, broers en zussen, vrienden en vriendinnen langs komen om zich te laten bedienen.

Verjaardagsfeestje: Verjaardagsbuffet (vanaf 6 jaar): Start met taart en limonade met daarna tijd voor het cadeautjes uitpakken. Vervolgens gaan de kinderen in de grote professionele keuken allerlei gerechtjes maken. In groepjes van 2 of 3 kinderen koken ze de lekkerste hapjes voor op het verjaardagsbuffet. Als het koken klaar is wordt de tafel in het huiskamerrestaurant mooi gedekt en kunnen alle kinderen de heerlijke hapjes van het verjaardagsbuffet proeven.

Kinderkookcafé (vanaf 7 jr) Het is ook mogelijk om met zijn allen een driegangen diner te koken en alle ouders, broertjes en zusjes uit te nodigen om te komen eten voor je naar huis gaat. In 2 uur maak je een eigen vegetarische driegangen diner. Dit diner ga je daarna serveren aan jullie eigen bezoek. Vooraf ga je de tafel dekken en zorgen dat de gasten een gezellig diner hebben. Uiteraard dineren alle kinderen ook mee. Het is ook mogelijk voor een lunch.

Het feestje duurt 2.5 uur en is te boeken voor maximaal 12 kinderen.

Tarief: €17.50
Verjaardagsfeest: €175 euro (8 kinderen). €5 per extra kind. Ouders/begeleiders van de jarige kunnen voor €5 p.p. ook meeproeven van het buffet.

Adres:
Boerderij Hofstede ter Weide
Hogeweide 3
3541 BC Utrecht
030 3030 012
info@viavinex.nl

Website:
www.devrijstaat.nl
Openingstijden:
Elke laatste zondag van de maand van 15:00 tot 19:00 (reserveren verplicht).

Grotere kaart weergeven

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.