FUN FOREST – AMSTERDAM

Klimpark Fun Forest Amsterdam opende in 2009 haar deuren. Het klimpark is gevestigd in het Amsterdamse Bos; een prachtige natuurlijke omgeving, maar toch dichtbij de grote stad. Kortom: een toplocatie voor een divers publiek!

Bij Fun Forest beleef je het ultieme avontuur in de natuur. Klimmen en klauteren over metershoge obstakels en vliegensvlug ziplinen tussen de bomen Ook in coronatijd kun je veilig de boom in en wordt iedere familiedag of  kinderfeestje een unieke beleving.

Fun Forest bestaat inmiddels 14 jaar en is de eerste en meest ervaren klimbosorganisatie van Nederland. Verscholen in de bossen van Amsterdam kunnen waaghalzen hun hart ophalen. Slingerend tussen de bomen kom je overal nieuwe uitdagingen tegen. 

In de klimbossen vind je verschillende uitdagende parcoursen voor jong en oud. Voor de kleinste klimmers is er de Monkey Trail met evenwichtsbalken, touwnetten, wiebelbruggen, klimrekken en lianen. 

Klimpark Fun Forest Amsterdam staat voor een actieve, maar vooral leuke beleving van de natuur. Voor zowel jong en oud, en voor beginnende en gevorderde klimmers.

Kinderfeestje: Een kinderfeestje? Het kan bij Fun Forest! Door middel van touwbruggen, tokkelbanen en lianen slinger je als groep door de bomen van het Amsterdamse Bos.

Tarief:
Normaal: €21.95
Jongeren (12 t/m 17 jaar): €19.95
Kinderen (8 t/m 11 jaar: €16.95
Kinderfeestje: kinderen (8-13 jaar): €13.50
Speedrunner parcours zijn(inclusief limonade en chips): kinderen van 7-11 jaar: €14.95

Adres:
Bosbaanweg 3
1182 DA Amstelveen
020 6429683
amsterdam@funforest.nl

 

 

Website:
www.funforest.nl

 

 

Openingstijden:  
Woensdag 12.00 – 18.00
Zaterdag 11.00 – 19.00
Zondag 11.00 – 19.00
   
   
   
   

Grotere kaart weergeven

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.