IJSBOUTIQUE & FRIETBOUTIQUE – AMSTERDAM

Frietboutique_en_ijsboutiqueIJsboutique Amsterdam is een frisse, vrolijke ijssalon waar je het lekkerste ijs van Amsterdam vindt. Het uitgebreide ijsassortiment wordt gemaakt door meester ijsbereider Luc Blok. Je vindt hier veel bijzondere smaken ijs die ook nog eens extra verse producten bevatten, zoals het aardbeiensorbetijs en kokos-limoenijs. Een van de opvallende smaken is het Kinder Bueno ijs. Maar niet alleen het ijs is fantastisch ook de andere lekkernijen bij de IJsboutique zijn het proberen waard.

Na een jaar IJsboutique in 2013 werd het in 2014 tijd voor een aanvulling en werd de Frietboutique geboren. Friet en ijs is immers een perfecte combinatie. De frieten van de Frietboutique worden gemaakt van de beste aardappels van het land en komen uit de Noordoostpolder bij boer Thomas vandaan. Hij selecteert de beste aardappelen, die worden vervolgens gepoetst, gesneden en op lage temperatuur voorgebakken. De frietjes worden vervolgens op hoge temperatuur knapperig en krokant afgebakken bij de Frietboutique zelf. De schil van de aardappelen blijft eromheen, die zit namelijk vol met vitaminen. Naast de verste frietjes wordt er bij de Frietboutique ook gezorgd voor andere lekkere gerechten, zoals de garnalenkroket van Holtkamp, de rundvleeskroket van Oma Bobs en de kaascroquetten van “van der Linde”.

De IJsboutique & Frietboutique zijn het hele jaar door geopend, met in de zomer een groot terras waar je heerlijk kunt genieten van al het lekkers.

Adres:
Johannes Verhulststraat 107
1071 MX Amsterdam
020 664 0809

info@ijsboutique.nl

Website:
www.ijsboutique.nl
www.frietboutique.nl

Openingstijden:
Maandag 10.00 – 21.00
Dinsdag 10.00 – 21.00
Woensdag 10.00 – 21.00
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 21.00
Zaterdag 10.00 – 21.00
Zondag 10.00 – 21.00

 

 

 

Vorige artikel

IJSPRET - AMSTERDAM

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.