REDACTIESTAGIAIR VACATURE

Allround stagiair webredactie

VACATURE: ALLROUND WEBREDACTIE STAGIAIR

KOM JIJ STAGE LOPEN BIJ DÉ LIFESTYLE BLOG VOOR MOMS?

CITYMOM.nl is de hotspot & lifestyle website voor moeders in de stad met een dagelijkse blog, diverse city guides én een eigen productlijn die wij verkopen in onze webshop en verder aan het ontwikkelen zijn.

Ben jij een zelfstandig creatief persoon die schrijven te gek vindt, een passie heeft voor beeld en foto’s maken en kan je vormgeven? Vind je het fijn om veel vrijheid te krijgen en zoek je een uitdagende en afwisselende stage? Kom dan werken bij start-up CITYMOM. Je levert een ondersteunende en actieve bijdrage aan de website en de webshop en helpt daarbij met productontwikkeling. In overleg kunnen kan je de stage ook combineren met school of andere werkzaamheden.

Als allround redactie stagiair schrijf je dagelijks artikelen voor de blog, redigeer je teksten, leer je om artikelen SEO te optimaliseren en leer je de fijne kneepjes van het bloggen. Je maakt en bewerkt beeldmateriaal, schrijft nieuwsbrieven & persberichten, stelt moodboards samen, schoont onze database op. Je gaat wekelijks op pad om de laatste hotspots te checken voor de city guide, je verricht social media werkzaamheden, schrijft aantrekkelijke productteksten voor de webshop en werken mee aan productontwikkeling. Allround dus!

EISEN:
Voor deze stage is het van belang dat je:
Zelfstandig kan werken
Je kunt Photoshoppen als de beste
Je bent creatief en bruist van de ideeën
Schrijven je passie is
Oog voor detail hebt
Initiatief neemt en flexibel bent
Kennis hebt van SEO (niet een pre maar wel fijn)
Je  gevoel hebt voor stijl en interesse hebt in de wereld van lifestyle, online shoppen, blogs en social media
Je graag foto’s maakt
Een enthousiaste persoonlijkheid hebt die volgens planning kan werken
Programma’s zoals Adobe Photoshop, InDesign of Illustrator beheerst
In het bezit bent van een laptop

De stage is per direct of per het nieuwe semester. Hoe lang deze periode zal zijn, kan allemaal in overleg, wel minimaal 3 maanden. Het betreft een betaalde meewerk stage met een vergoeding van 200 euro per maand.

Ben jij THE GIRL voor deze vacature? Mail dan je CV, korte motivatie en foto naar bettina@citymom.nl o.v.v. stagiaire.

 

 

 

Volgende artikel

TO DO AGENDA

Vorige artikel

ADVERTEREN