Wolff Catharijne – Utrecht

wolff

Bioscoop Wolff Catharijne bestaat uit 4 zalen met 776 stoelen in totaal.

Cinemum:
Ouders met baby’s hoeven de nieuwste films niet meer te missen! De bioscoopzaal is tijdens een CineMum voorstelling zo ingericht om het jou en je baby comfortabel te maken; de baby krijgt een gratis stoel, het geluid staat zachter en het licht is een beetje aan. Er is een plek om je baby te verschonen, je kunt borst- of flesvoeding geven en niemand doet moeilijk over in- en uitlopen. Je baby is de toegangskaart naar binnen, maar je mag naast je baby uiteraard ook iemand meenemen.

Verjaardagsfeestje:
Wolff organiseert kinderfeestjes, met keuze uit 3 arrangementen; basis, normaal en compleet. Je kunt kinderfeestjes alleen reserveren op vrijdag (alleen basis) zaterdag, zondag en woensdag en moet minimaal 1 week van te voren worden gereserveerd! Kinderfeestjes zijn vanaf 6 kinderen(excl. volwassenen).

 

Tarief:
Normaal: €9
Kinderen t/m 2 jaar gratis wanneer ze bij de ouders op schoot zitten.
Kinderen tussen 2 en 11 jaar: €7 (Alleen geldig bij Nederlands gesproken kinder- en familiefilms met een leeftijdskwalificatie onder de 12 jaar)

Cinemum: 
Een kaartje voor de CineMum voorstelling kost voor jou én je baby €9

Verjaardagsfeestje:
Basis € 8.50
Normaal € 9.95
Compleet € 14.95
(deze prijzen zijn excl. 3D-toeslag/excl. 3D-bril en geldt alleen voor kinderen tot en met 11 jaar, volwassen begeleiders betalen regulier tarief)


Adres:
Radboudkwartier 19
3511 CC Utrecht
030 2334400
info@wolff.nl

Website:
www.wolff.nl
Openingstijden:
De kassa opent een half uur voor de eerste film en sluit een kwartier nadat de laatste film is begonnen. Dit geldt zowel voor de matinees, als voor de avondvoorstellingen.

Grotere kaart weergeven

 

 

 

Volgende artikel

Bouwsels - Utrecht

Vorige artikel

FROZZ – Utrecht

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.