CITYMOM.nlWAT IS CITYMOM?

Het leven in de stad met kinderen is te gek! Dat wil oprichtster Bettina Neseker, moeder van dochter Bobbi (aug. 2012) en zoon Fitz (jan. 2016) met CITYMOM benadrukken! CITYMOM is dé hotspot & lifestyle website voor MOMs in de CITY waar je dagelijks geïnspireerd wordt op de blog maar ook alle hotspots bij jou in de buurt kan vinden in de verschillende city guides. 

De BLOG houd je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van lifestyle, speelgoed & cadeaus, verzorgingsproducten en reizen. Ook vind je hier de laatste MOM-Must-Haves en inspireert CITYMOM met kindermode, accessoires en kinderkamers. Is dit niet genoeg dan kan je nog meer inspiratie vinden op de INSPIRATIE pagina waar dagelijks nieuwe te gekke items aan toegevoegd worden. In de CITY GUIDES vind je alle dienstverleners en kindvriendelijke plekken in je buurt. Het is de meest complete online gids voor moeders (to be). Voor Amsterdam staan er al meer dan 1500 diensten en kindvriendelijke plekken in! En ook voor de steden Den Haag en Utrecht vind je alle hotspots. Rotterdam zal in 2017 volgen. De beste websites zijn voor je verzameld onder WEBSITE TIPS. De websites zijn onderverdeeld in meer dan 25 categorieën en zo je kan snel en overzichtelijk zoeken naar de websites die je nodig hebt.

CITYMOM is in 2014, 2015 én 2016 genomineerd voor de Dutch Mom Blog Awards in de categorie lifestyle. De DMBA zijn de awards voor Nederlands beste fashion, lifestyle en parenting blogs. Oprichtster van CITYMOM Bettina blogt sinds april 2015 ook wekelijks over lifestyle voor de blog van magazine Fabulous Mama: www.fabmama.nl (bereik 227.000) en sinds 2016 ook maandelijks op StyleToday.nl (bereik 1.500.000). Eind 2016 lanceerde CITYMOM CITYMOM DESIGNS met als eerste product posters voor kleine CITYKIDS!

CITYMOM BLOGGER TEAM

citymom-blogger-team

Bettina Neseker | Amsterdam | @citymomnl

Bettina & Bobbi Black & White www.citymom.nlOprichtster van CITYMOM en hoofdredacteur is Bettina Neseker: “Toen ik eind 2011 zwanger werd woonde ik al 12 jaar in Amsterdam maar had geen idee waar de crèches in mijn buurt zaten of waar ik een goede zwangerschapscursus kon volgen. Lange (internet)zoektochten leverde mij veel adressen en inspiratie en werd mijn idee om dit te delen op CITYMOM geboren. Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) handige CITY GUIDES bieden in hun stad en tegelijkertijd dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor kids met mijn blogs”.

Malou de Bruin | Utrecht | @malou_de_bruin

Malou de Bruin Een 33-jarige CITYMOM who loves to write. Geboren in Utrecht en bijna tien jaar in de mooiste stad van Nederland gewoond (Amsterdam ;), waar ik mijn grote liefde heb ontmoet. In 2013 werd de liefde compleet met de geboorte van dochter Evy (bijna twee jaar). “Ik ben zo veel mogelijk op pad en heb altijd mijn ‘radar’ aan voor hippe adresjes op het gebied van mode, lifestyle en horeca. In het najaar van 2015 zijn we een nieuw avontuur aan gegaan in Utrecht. Ik ben een echte beautyaddict en gek op reizen. Van mij gaan jullie dus veel travel & beauty blogs zien.”

Ronne Theunis | Amsterdam | @ronnetheunis

Ronne TheunisDe meisjes, de liefde en de stad: my life in a nutshell. Geboren in een dorp maar CITYMOM uit overtuiging. Moeder van Cato (0), Lou (2) en Wies (3), vrouw van Jim en wonend & werkend in Amsterdam. Gelukkig achter de kinderwagen en achter mijn laptop. Gek op zaterdagochtend, goeie teksten en full circle moments. Drie dochters in drie jaar en Amsterdam door hun ogen is mooier dan ooit. En we raken niet uitgekeken!

Liesbeth Sterrenburg | @liesbethsterrenburg

Liesbeth profielfotoKrijg je je 10-weken echo, zie je opeens een hele bijzondere foto. “Huh? Zie ik het goed? Neeee… Wel? Nee even serieus, echt waar? Ja het zijn er twee! Kijk maar. Eentje boven en eentje onder. Ze liggen in een stapelbedje. Gefeliciteerd! Jullie krijgen een tweeling. Ik kan je vertellen dat dit even schrikken was. Heel onwerkelijk, maar vooral toch té leuk. En nu zijn Mike en ik al 3 jaar de zeer trotse ouders van Noortje en Annabel. Want ze zijn heel leuk, onze twins! Maar ook zeer vermoeiend, zeer eigenwijs, zeer creatief en ondernemend, vasthoudend en strijdlustig. Dus. Ja. Genoeg om over te schrijven”.

 

 

Maartje van den Bosch | Eindhoven | @maartjeisblond 

Maartje van den Bosch Mijn naam is Maartje en samen met Wesley zijn wij de trotse ouders van ons zoontje Pax (bijna 2 jaar). Ik maakte een vreugdedans toen ik te horen kreeg dat ik mocht starten als blogger bij CITYMOM! Ik ben altijd een vlotte schrijver geweest, maar heb er te weinig leuks mee gedaan. Het is voor mij een uitdaging om Pax centraal te stellen, zonder voorbij te gaan aan waar ik zelf van geniet. Ik ben geboren in een dorp maar de liefde heeft mij sinds 2010 laten settelen in Eindhoven, waar ik erg blij mee ben! Alles wat ik miste in mijn dorp, heb ik hier bij de hand. Ik zou niet anders willen. Naast lover en moeder ben ik (gelukkig) ook een collega. Ik werk parttime bij een vrijwilligersorganisatie als coordinator en managementondersteuner. Hopelijk kan ik andere mensen inspireren met mijn blogs over o.a. Eindhoven, reizen & kinderkamers,  

 

IlseIlse Rijvers | Rotterdam | @ilserijvers 

Ilse Rijvers is mijn naam, 37 jaar en ‘jongensmama’ van Oliver (2013) en Sebastian (2016). Ik heb 20 jaar in Limburg & 5 jaar in Breda gewoond. Ik hou erg van het Bourgondische leven dus ben vaak ‘in’ voor ’n drankje doen, het liefst met bittergarnituur! Al 12 jaar is Rotterdam ons thuis. Een stad volop in beweging met elke week weer wat nieuws. Koffietentjes, conceptstores, restaurants, events… bijna alles is de moeite waard om te bezoeken. In combinatie met de bekende must-see’s zoals de musea, havens, Markthal en Blijdorp is Rotterdam een bruisende stad, waar ik met veel plezier woon. Naast de stad ontdekken speur ik graag social media af voor inspiratie & om te zien wat voor moois er aangeboden wordt. Ik vind het erg leuk om de ‘vondsten’ en ideeën nu te kunnen delen als onderdeel van het CITYMOM bloggers team.

 

Fabienne Weisz | Haarlem | @faabweisz

Fabienne WeiszMijn naam is Fabienne (35), moeder van 3 kinderen (Sasha 5, Jimmy 4  en Jack 0) en sinds een klein jaar wonende tussen het strand en Haarlem in, best of both worlds! Ik hou heel erg van reizen en heb het geluk al heel wat van de wereld te mogen zien. Van vrienden en kennissen krijg ik zo vaak de vraag of ik tips heb van de plekken waar ik ben geweest dat ik een blog ben begonnen. Daarnaast werk ik parttime in de reclame wereld. Ik ben totaal geen stilzitter en daarom altijd op zoek naar de leukste speeltuinen, eettentjes en andere kindvriendelijk plekken in binnen en buitenland.

Veroniek van der Schoot | Roosendaal | @veroniekvds

Veroniek van der SchootIk ben 33 jaar oud en sinds januari moeder van dochter Sara! Nu 2 jaar getrouwd met mijn grote liefde Pieter en woonachtig in Roosendaal. Ik werk als sales rep voor het merk Moooi en kom door mijn werk op veel leuke plekken en kom de mooiste dingen tegen. In het weekend ga ik graag op stap, leuke dingen doen met man of vriendinnen, nieuwe hotspots ontdekken, shoppen, eten en lekker borrelen! Fashion, design en interieur hadden altijd al mijn interesse nu alleen ook voor de baby!

Sonja Bos | Zoetermeer | @twinstyleblog 

Sonja de JongSonja (30) woont samen met haar man in Zoetermeer. Zij hebben een peutertweeling; Jesse en Celine. “Ik ben werkzaam als docent in het Voortgezet Onderwijs, maar heb daarnaast een grote passie: Zumba & bloggen. Sport ik niet, dan blog ik. Na dreumesenbedtijd dan… Na een paar jaar te hebben geblogd over fashion, waaide mijn interesse tijdens de geboorte van de twins over naar kindermode. Op mijn blog www.twINSTYLEblog.nl schrijf ik over verschillende mode items, en dan het liefst over ‘twinning’; de mixes & matches. Voor CITYMOM ga ik jullie een glimp van onze kledingkasten (!) laten zien, en volgt er veel inspiratie over diverse merken en nieuwe webshops”.

Jorinde van ’t Zelfde | Breda | @lamemechoseblog

Jorinde van ’t ZelfdeMijn naam is Jorinde van ’t Zelfde, ik ben 31 jaar en de trotse mama van Mees van 3 jaar. Een heerlijke, vrolijke, nieuwsgierige maar ook eigenwijze peuter! Samen met Mees en mijn vriend woon ik in het gezellige en bourgondische Breda; “de parel van het zuiden!” Na jaren in de zorg te hebben gewerkt met kinderen, besloot ik bijna een jaar geleden om het roer compleet om te gooien. Ik wilde mijn hart volgen, doen waar ik blij van word en van mijn blog mijn werk maken. Naast bloggen over beauty, fashion en lifestyle op mijn website lamemechose.nl en mijn social media kanalen, schrijf ik teksten en regel ik de social media voor bedrijven. Ik kan je vertellen: ieder dag doen waar je écht blij van wordt is zó fijn!

 

 

Marieke Visser | Amsterdam | @mmvisser 

marieke visser-2Marieke Visser woont met vriend Marc en dochter Aaf (maart ’15) in Amsterdam. Marieke is oprichtster van Oh Baby!: “Tijdens mijn zwangerschap miste ik een leuke, positieve online cursus om me voor te bereiden op de bevalling, het moederschap en om echt te bonden met mijn baby. Vandaar dat ik Oh Baby! heb opgezet”. Kijk op www.mariekevisser.nl voor de gratis mini-cursus van Oh Baby! Marieke schrijft graag, is dol op fotografie, kunst en design met een goed verhaal. Ze houdt van het leven in Amsterdam. De stad heeft zoveel te bieden, ook als je kinderen hebt. Daarom blogt zij voor CITYMOM graag over lifestyle voor mommy’s (to be) en kids.

 

 

 

Serena van IJselmuide | Rotterdam | @swan_and_stork 

serena-van-ijselmuide

Het mama-zijn bevalt mij zo goed, dat ik er de hele dag over kan praten. Wat fijn dat ik nu met een goede reden “kinderachtig” kan doen en mij bezig kan houden met hotspots en producten voor kinderen! Waarbij mijn voorkeur uitgaat naar “groene” en eerlijke initiatieven. Sinds de geboorte van mijn dochter ben ik namelijk kritischer gaan kijken naar de manier waarop wij leven. Vanuit deze bewustwording is zelfs onlangs mijn webshop Swan and Stork(.nl) ontstaan. Een webshop met eerlijke kleding voor iedereen! Graag deel ik mijn ervaringen met jullie en ontdek ik nieuwe dingen via andere CITYMOMs!

CONTENT CREATOR & DESIGNER

Processed with VSCO with b1 preset

Hoi! Ik ben Laura (27) en woon in Amsterdam. In 2014 heb ik met veel plezier stage gelopen bij CITYMOM en daarna ben ik eigenlijk een beetje blijven hangen. Ik hou ontzettend van muziek, mode, reizen, lezen, schrijven en design. Ook ben ik verslaafd aan Pinterest en Instagram, heerlijk om lekker inspiratie op te doen voor van alles. Inmiddels ben ik aan het afstuderen (Communicatie & Multimediadesign) en daarnaast voor CITYMOM aan het werk met content en design!

LIFESTYLE BLOGGERS GEZOCHT! 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

GASTBLOGGERS GEZOCHT: Vind je net als CITYMOM schrijven over kidermode, kinderkamers, MOM-musthave, nieuwe hotspots en lifestyle voor kids het leukste dat er is? Dan ben ik op zoek naar jou!

CITYMOM zoekt per direct gastbloggers die een passie hebben voor schrijven en één maal per maand een gastblog voor CITYMOM willen schrijven. CITYMOM biedt jou als blogger de kans te schrijven voor een groot publiek, zodat je ervaring kunt noteren op je CV of je portfolio kan uitbreiden. Wil je het CITYMOM bloggers team komen versterken en maandelijks bloggen? Mail dan een korte motivatie + 5 onderwerpen waar je de komende tijd over wilt bloggen naar naar bettina@citymom.nl

Let op: Wij zijn niet op zoek naar bloggers die over hun eigen leven dus persoonlijke blogs willen schrijven maar echt moms die op de hoogte zijn van de laatste trends, nieuwe merken, leuke plekken en goede traveltips! Wat je ervoor terug krijgt is naast ééuwige roem, een leuke en nuttige ervaring, uitbreiding van je CV én goodies.

 

Volgende artikel

Adverteren

Vorige artikel

In de media