BIJ STORM; KIDSPROOF STRANDCLUB IN AMSTERDAM ZONDER ZEE MAAR MET VERKOELING!

BIJ STORM | AMSTERDAM | CITYMOM.nl 1 BIJ STORM | AMSTERDAM | CITYMOM.nl 2

Vorig jaar ontdekte ik pas aan het eind van de zomer de unieke plek Bij Storm in Amsterdam. Ik baalde dat ik toen zo laat was, maar he, gelukkig kan ik er nu weer heen! Deze zomer verhuisde ze naar de oostpunt van Zeeburgereiland. Het is een strandtent maar dan zonder zee! In plaats van een verkoelende zee, staan er verkoelende opblaasbadjes, en dat is ook heerlijk!

Het allerfijnste is dat je niet in de file naar het strand hoeft te staan. Deze plek is nog niet helemaal ontdekt, waardoor het ook niet zo druk zoals op het strand is. Mocht je in Amsterdam in oost / centrum wonen dan kan je er ook goed op de fiets heen.Tel naast de opblaasbadjes een trampoline, schommels, een glijbaan, kinderstoelen, een kindermenu en heel veel buitenspeelgoed bij op en het is zowel voor de kids als voor jou een groot feest!

LEES OOK; 15X BESTE PLEKKEN OM BUITEN TE ZWEMMEN IN AMSTERDAM

Bij Storm ligt naast Kaap Oost, waar je onder andere kan ‘landzeilen’. Een kinderfeestje bij daar in combinatie met eten bij Bij Storm is ook mogelijk!! Op zondag zijn er iedere week andere leuke activiteiten, dus nog een goede reden om te gaan! Openingstijden; dinsdag tot en met zondag vanaf 10.00 – 23.00 uur.

Restaurant Bij Storm
IJdijk 10
1095 KN Amsterdam
088 2055200
info@bijstorm.nl

www.bijstorm.nl

LEES OOK; 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.