SITLY – ONLINE PLATFORM VOOR OPPASSERS & GASTOUDERS

Babysitter spielt mit Kindern

Oppas gezocht? Je vindt jouw perfecte oppas via Sitly.nl!

Sitly is het grootste online platform dat oppassers, ouders en gastouders met elkaar in contact brengt. In Nederland heeft de oppassite inmiddels meer dan 300.000 leden en Sitly is actief in 9 landen.

Tarief:
Registreren is gratis en vrijblijvend. Je kunt zo lang geregistreerd blijven als je wilt. Ook kun je berichten van anderen gratis inzien en gratis beantwoorden. Heb je een leuke oppas gevonden en wil je juist zelf mensen benaderen? Dan kun je een premium abonnement afsluiten. Ouders betalen voor drie maanden €24,- en €48,- voor een heel jaar.

Wil je ‘on-the-go’ een oppas vinden? Download de Sitly app! Deze kun je gratis downloaden in de App Store of Google Play.

Blog: Vind je het lastig om te bedenken wat je de oppas moet betalen? Of ben je geïnteresseerd in het delen van een oppas, maar weet je niet zo goed hoe dat moet? Neem een kijkje op onze Sitly blog – Alles over kinderopvang!

 

LEES OOK: EEN OPPAS REGELEN, ZO DOE JE DAT!

 

6 Reacties

 1. Chantal

  Kan er contact met mij opgenomen worden? Ik kan geen tel nr vinden van oudermatch.

  Antwoord
 2. Chantal

  Mijn nr is 0614215005 mvg chantal

  Kan ik gebeld worden? Ik kan geen nr van oudermatch vinden.

  Antwoord
 3. Sylvana

  Hoe moet ik mij aanmelden bij de website als oppas?

  Antwoord
  • Marloes

   Hoi Sylvana,

   Als je naar Sitly.nl (voorheen Oudermatch) gaat zie je rechtsboven een kopje ‘Aanmelden’ staan. Hier kan je je gratis registreren of simpel via Facebook aanmelden!

   GRoetjes,
   Marloes van Sitly.nl

   Antwoord
 4. Stacey

  Weet iemand hoe je bij Sitly in contact komt als oppasser? Ik heb geen premium en ben niet bereid om meer te betalen dan ik verdiend krijg. Veel ouders zeggen dat ik contact op kan nemen voor een kennismaking maar dat kan ik dus niet zonder premium.

  Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.