NANNIES AT NIGHT * AMSTERDAM – UTRECHT – DEN HAAG

Nannies at night

Nannies at Night is een bemiddelingsbureau gespecialiseerd in nachtoppas. Hier kun je terecht voor een nanny die gedurende de nacht over jouw kind waakt. Dit betekent dat je ’s nachts alle zorg uit handen kunt geven. Jij geniet van jouw nachtrust terwijl de nanny je baby verzorgt.

De nanny is ’s nachts verantwoordelijk voor alle taken die te maken hebben met jouw kind(eren); wiegen, troosten, voeden en verschonen. Zodat je ’s ochtends fris en uitgerust aan de dag kunt beginnen. WIl je liever een avond, nacht of weekend op pad in plaats van goede nachtrust? Ook dat is mogelijk bij Nannies at night.

Voorafgaand aan de nacht(en) vindt een intake plaats bij jou thuis. Jouw situatie, wensen en verwachtingen worden dan uitgebreid besproken. Ook is dit de ideale gelegenheid om te bekijken waar de nanny terechtkomt. Joanne van Altena, het gezicht achter dit bureau, wil een zo optimaal mogelijke situatie voor jou, jouw baby én de nanny.

Naast de persoonlijke intake steekt zij dan ook veel tijd en energie in het werven en selecteren van de nanny’s; zij hebben allemaal ervaring in het werken met pasgeborenen en meestal volgen zij een medische of zorggerelateerde studie.

Naast ervaring beschikken de nanny’s over eigenschappen die onmisbaar zijn in het werk met jonge ouders en baby’s: zij weten van aanpakken, zijn geduldig, betrouwbaar en bovenal lief. Dat is waar Joanne naar streeft. Mocht het anders zijn of je hebt vragen, dan staat zij altijd voor je klaar!

Tarief:

Registratiekosten €95
Nanny: €16 p/u
Nanny Senior: €20 p/u
Nanny Pro: €25 p/u

Adres:
Kantoor:
Kleine Gartmanplantsoen 10
Amsterdam

joanne@nanniesatnight.com
0618461581

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.