5X DIY UITNODIGING MAKEN VOOR EEN KINDERFEESTJE

 

5X INSPIRATIE; ZELF EEN UITNODIGING MAKEN VOOR EEN KINDERFEESTJE

Je kan een set gedrukte uitnodigingen kopen natuurlijk. Je kan een mailtje of app sturen met alle info. Je kan een kaart laten drukken. Maar als je kind de leeftijd heeft bereikt dat ze zelf kindjes uit de klas kan uitnodigingen dan is het wel zo leuk de uitnodiging voor het feestje van je kind samen te maken.

Des te trotser zal je kind je uitnodigingen uitdelen. Dat zelf een uitnodiging maken helemaal niet veel tijd hoeft te kosten bewijzen deze 5 uitnodigingen van vandaag. Wij leggen in een paar stappen uit hoe je ze moet maken!

5X INSPIRATIE; ZELF EEN UITNODIGING MAKEN VOOR EEN KINDERFEESTJE

1. FOTO UITNODIGING

Nodig; HP Sprocket Plus, fotopapier (wordt erbij geleverd).

Doen; foto maken, tekst en emoji’s toevoegen, en printen!

De HP Sprocket Plus is  een pocketprinter waarmee je foto’s print vanaf je smartphone en daarmee kan je ook de leukste uitnodigingen maken!

Je print direct al je foto’s, bijvoorbeeld van Instagram, op het speciale zelfklevende fotopapier (5.8 X 8.7 cm). Ook kan je de foto’s bewerken vanuit de HP Sprocket app, met emoji’s, teksten en filters.

Je verbindt de HP Sprocket via Bluetooth met je telefoon. Niet alleen leuk voor uitnodigingen maken, maar ook leuk als je een origineel bedankje wilt maken of makkelijk een kaartje wilt sturen! Je kan deze coole pocketprinter kopen bij Bol.com

DIY uitnodiging kinderfeestje

2. BALLON UITNODIGING

Nodig; letterstempels, balon, washi tape, blanco kaartje / karton

Doen; stempel alle namen op het kaartje. Heb je geen letterstempels dan kan je het natuurlijk ook met stift erop schrijven. Of stempel iets anders zoals uitnodiging of feest Marietje. Met washi tape of plakband plak je de ballon op het kaartje.

DIY uitnodiging kinderfeestje

3. CONFETTI UITNODIGING

Nodig; confetti, gekleurd papier, glitterlijm.

Doen; Met de glitter of gewone lijm maak je het cijfer van de jarige op het gekleurde papier. Daarover strooi je de confetti.

DIY uitnodiging kinderfeestje

4. DIEREN UITNODIGING

Nodig; kartonnen doosje, lijn, witpapier, printer kartonsnippers of confetti, vingerpopje

Doen; Print op een wit papier een leuke tekst. Plak dit op en in het doosje. Diertjes en snippers erin en klaar.

DIY uitnodiging kinderfeestje lolly

5. IJSLOLLY UITNODIGING

Nodig; roze karton, wit papier, ijslolly stokje, lijm

Doen; Knip het roze karton uit in de vorm van een ijsje. Aan de achterkant lijm je het houden ijslolly stokje erop Op het witte papier schrijf of print je alle gegevens voor het feestje erop.

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.