WONDR EXPERIENCE IN AMSTERDAM (OOK LEUK VOOR VERJAARDAGSFEESTJES!)

Stap jij in de eerste experience playground van Amsterdam? Een belevenis vol kleur en sensatie die je uitnodigt om te spelen en te verkennen. Ongeacht je leeftijd! De wonderlijke wereld van WONDR is ontworpen om al je zintuigen op onverwachte manieren te prikkelen. Het is een plek die fantasie oproept en waar je kids wild van worden. Daarnaast kan je er te gekke foto’s samen maken.

Kids time

WONDR is een meeslepende en kunstzinnige ervaring in de vorm van een speeltuin voor volwassenen maar het is ook te gek om met je kinderen er heen te gaan!

Ze hebben speciale tijden om met kinderen te gaan. Tijdens KIDS TIME gaan bezoekers tot en met 10 jaar met korting naar binnen (kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang). Je kan gewoon mee als ouder alleen moet je wel een ticket voor jezelf kopen.

Let op: kinderen tot en met 10 jaar buiten KIDS TIME zijn niet toegestaan.

De toegangstijden voor KIDS TIME zijn iedere woensdag van 12:30-16:30 uur en zaterdag en zondag van 10:00-12:00 uur. Eenmaal binnen kun je genieten van alle installaties voor maximaal twee uur.

Kids verjaardag WONDR

Wil je jouw kind op zijn/haar verjaardag echt laten stralen? Het feest waar alle kindjes jaren later nog over praten? Vier het in WONDR! Maak van de verjaardag een over de top fun party! Ga schommelen in de kleurrijke jungle of stort jezelf in een zee van teddyberen. Stap in dit glitter overgoten paradijs en zij regelen de taart. 

Er zijn drie soorten feestjes;

1. Roller Dreams

Roller Dreams is Amsterdams nieuwste pop-up experience waar muziek, dans en rollerskates samenkomen in een fantasierijk discoparadijs.

Stap binnen in een hypnotiserende wereld van glitter en neon en laat je meevoeren naar de rollerskate scene van de jaren ’80 met haar bruisende energie en dromerige looks. 

Vier jouw verjaardag op de rollerskates en beleef een verjaardag die je nog nooit eerder hebt beleefd. Voor kids is het vanaf 8 jaar mogelijk om hier je onvergetelijke feestje te vieren.

PRIJS: €46 per kind (Min 8 jaar – max leeftijd 17 jaar)

2. Kids Time Atelier Experience


WONDR is een creatieve speeltuin voor iedereen. Met de atelier experience laat je je fantasie écht tot leven komen. Krijg inspiratie terwijl je onder een glinsterende hemel danst. Maak je handen vies aan magische slijm vol glitter en kleuren, want bij WONDR is niks te gek en zijn er geen grenzen. 

Al jouw speciale, magische momenten vier je in WONDR. Een beleving om nooit te vergeten. Hoe groot of klein je het ook wil vieren, zij maken het speciaal voor jou. Het team creëert graag persoonlijke, creatieve en exclusieve ervaringen die passen bij jullie wensen en doelen. 

PRIJS: €52 per kind (Min 8 / Max 12 kids – max leeftijd 14 jaar)

3. WONDR EXPERIENCE

Het is tijd om het te vieren zoals jij en je vrienden nog nooit eerder hebben gedaan. Schuif in de marshmallow-hemel, duik in het diepblauwe ”water” van onze ballenbak en laat je beste TikTok-moves zien op ons glamoureuze podium. Tot volgend jaar zullen ze het hebben over je kleurrijke, confetti-gedipte feest!

PRIJS: €58 per kind (Min 8 / Max 12 kids – max leeftijd 14 jaar)

Adres: Meeuwenlaan 88, 1021 JK Amsterdam

www.wondrexperience.com

Openingstijden regulier: 

maandag11:00–18:00
dinsdag11:00–18:00
woensdag11:00–18:00
donderdag10:00–18:00
vrijdag11:00–19:00
zaterdag10:00–19:00
zondag10:00–10:00

De toegangstijden voor KIDS TIME zijn iedere woensdag van 12:30-16:30 uur en zaterdag en zondag van 10:00-12:00 uur. Eenmaal binnen kun je genieten van alle installaties voor maximaal twee uur.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.