LITTLE INDIANS LANCEERT VERZORGINGSLIJN!

Little Indians Care 2 Little Indians Care 3

Little Indians Care 1

Het Rotterdamse kinderkledingmerk Little Indians lanceert in juli een verzorgingslijn met behulp van een online platform. De body and hair wash en bodymilk van Little Indians Care is speciaal ontwikkeld voor baby’s, kinderen en moeders. De producten zijn vrij van chemische stoffen en het hoofdingrediënt is het extract van de Calendula bloem.

De ambitieuze Vanessa Erasmus ziet dat het merk enorm groeit. Naast eigenzinnige kinderkleding zet Vanessa samen met haar team een verzorgingslijn op de markt met behulp van het platform Kickstarter. Kickstarter is een online platform voor ondernemers die een nieuw product lanceren. Investeerders kunnen tot en met één juli doneren. Little Indians ontwikkelt de verzorgingsproducten niet alleen voor het kindje, maar ook voor de moeder. Little Indians Care ligt vanaf juli in verschillende kinderkledingwinkels in Nederland. Daarnaast is deze lijn ook online te koop via de website van het Rotterdamse kinderkledingmerk.

Little Indians Care

De Little Indians verzorgingslijn is ontstaan uit de huidproblemen die Vanessa zelf ervaart en haar liefde voor design. Door haar huidproblemen is zij voorzichtig met producten en wil het beste voor haarzelf en haar kinderen. De producten zijn vrij van chemische stoffen en het hoofdingrediënt is het extract van de Calendula bloem. De verzorgingslijn van het kinderkledingmerk bevat geen stoffen als parabenen, sulfaten (SLS/SLES), synthetische kleurstoffen, conserveermiddelen en phenoxyethanol. De body and hair wash is een twee in één variant. Dit product verzorgt en reinigt de huid en haar op milde wijze. Voor een extra zachte en hydraterende huid lanceert Little Indians de Verzachtende Bodymilk.

In 2014 is Little Indians opgericht door Vanessa. Zij miste stijlvolle en eigenzinnige kleding voor haar twee jongens. Met Little Indians wil ze een wereld creëren voor de kleintjes die past bij de lifestyle van de moderne moeder. De Little Indians producten worden onder 100% fair trade omstandigheden geproduceerd en zijn verkrijgbaar in 200 winkels waaronder Barneys in New York!

CHECK KICKSTARTER VOOR HET PROJECT EN VOOR HET STEUNEN VAN DEZE NIEUWE PRODUCTEN. 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.