SO:LO VAN KUKUU IS HÉT MEUBELSTUK DAT MET JE KIND MEEGROEIT!

so:lo so:lo so:lo

KUKUU is een merk uit Letland dat mooie, duurzame meubeltjes voor kinderen maakt. In 2010 zijn architect Aija Priede-Sietina en ontwerper Daneks Sietins begonnen met de productlijn bird&berry.

Zij bieden mooie, duurzame ledikanten, commodes, tafeltjes, stoeltjes, kasten, junior bedden, speelgoedkisten, verschoonkussens en lakentjes.

De meubeltjes zijn  gemaakt van kwalitatief hoogstaand Europees materiaal, zijn afgewerkt met verf op waterbasis, zijn veilig en duurzaam en makkelijk in elkaar te zetten.

KUKUU komt nu met een nieuw product!

SO:LO is een innovatief meubelstuk dat meegroeit met je kind. Zo kun je er zowel een commode, als een kindertafel (op diverse hoogtes) van maken. Dankzij het gebruik van duurzame materialen, kan het voor langere tijd gebruikt worden. Het merk staat voor duurzaamheid, liefde en respect voor mensen en spullen.

www.kukuu.eu

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.