CONCEPTSTORE LITTLE LOVELY LIVING GRONINGEN

little-lovely-living-citymom-nl-5 little-lovely-living-citymom-nl-4 little-lovely-living-citymom-nl-3 little-lovely-living-citymom-nl-2 little-lovely-living-citymom-nl-1

Ben jij een Groningse CITYMOM? Lucky you! Eén van de leukste kids lifestyle merken in Nederland -A Little Lovely Company- opende onlangs twee (!) winkels in Groningen. Dikke bonus: je kunt er niet alleen shoppen, maar jezelf ook trakteren op koffie + taart! Kortom: een must visit.
In de stores vind je natuurlijk de eigen producten; items die je blij maken en even weg laten dromen. Met lieve details en grappige teksten. Gaat er geen belletje rinkelen? Het merk is bekend van de coole lightboxes, de überschattige nachtlampjes in pasteltinten en de vrolijke feestdecoratie! Daarnaast vind je in de winkels ook andere merken die mooi bij de stijl van het label passen. Als je klaar bent met shoppen, plof je neer op één van de banken om jezelf te belonen met iets lekkers!
Woon je niet in de buurt? Niet getreurd! In de webshop kun je ook eindeloos shoppen. Ook bij een bezoek aan de online store is ‘instant happiness’ gegarandeerd. Ontwerpers en founders Judith en Nikkie hebben namelijk één missie: alledaagse woonartikelen omtoveren tot iets unieks. ‘Making life lovely’ is hun motto en dat zie je terug in de webshop; elk product ademt creativiteit, vrolijkheid en plezier!

A Little Lovely Living | Astraat 16 | Groningen

alittlelovelycompany.nl/living 

 

BLOG BY MALOU DE BRUIN

Malou is een 33-jarige CITYMOM who loves to write! “Ik heb bijna tien jaar in de mooiste stad van Nederland (Amsterdam!) gewoond, waar ik mijn grote liefde heb ontmoet. In 2013 werd de liefde compleet met de geboorte van dochter Evy (bijna twee jaar). Ik ben zo veel mogelijk op pad en heb altijd mijn ‘radar’ aan voor hippe adresjes op het gebied van mode, lifestyle en horeca. In het najaar van 2015 zijn we een nieuw avontuur aan gegaan in Utrecht. Ik ben een echte beautyaddict en gek op reizen”.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.