Baby Boem – Amsterdam

Baby BoomBaby Boem in Amsterdam is een speciaalzaak op het gebied van babyartikelen. Ze geven de klanten het juiste advies en proberen de aanstaande moeders en vaders op een goede manier wegwijs te maken in de nieuwe wereld. Kwaliteit en service staat op de eerste plaats. Ze zijn leverancier van de beste merken, zoals Icandy, Mima, Recaro, Concord, ERGObaby, Leander BeSafe en meer. De winkel heeft de volgende artikelen in het assortiment: kinderwagens, autostoelen, buggy’s, buikdragers, wipstoelen, babykamers, verzorging. Je kunt ook via de website producten bestellen.

Adres:
Ten Katestraat 34
1053 CG Amsterdam
020 6129361
info@babyboemkinderwagens.nl

Website:
Openingstijden:
Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00 – 17.00
Woensdag 09.00 – 17.00
Donderdag 09.00 – 17.00
Vrijdag 09.00 – 17.00
Zaterdag 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

Grotere kaart weergeven

 

 

 

1 Reactie

  1. Annemarie

    Er zijn nog maar ontzettend weinig van dit soort speciaalzaken, deze moeten we koesteren en als t ff kan met een grooooooote boog om de babydumps van deze wereld heen laveren!

    Babyboem is n super winkel om je kinderwagen uit te gaan zoeken! Betty en haar 2 collega’s voorzien je van advies waar je echt iets aan hebt en smeren je niet argeloos een bugaboo aan omdat nu eenmaal iedereen die heeft. Ik heb de stad inmiddels verlaten, maar kan je vertellen dat ik vorige week gewoon weer naar mijn vertrouwde adresje ben gereden voor advies en aankoop.

    Aanrader!!!!

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.