fbpx

10 X DE COOLSTE KRAAMCADEAUS VOOR AMSTERDAMSE BABY’S

10 X COOLSTE KRAAMCADEAUS VOOR AMSTERDAMSE BABY'S

Wat is er nou leuker dan om voor een baby die geboren is in AMSTERDAM, en dus een kleine Amsterdammer is, een kraamcadeau te geven met iets van Amsterdam zelf? CITYMOM zocht de tien leukste kraamcadeaus voor Amsterdammertjes! 

Stadsmatties | CITYMOM.nl

1. SPEELKLEED | STADSMATTIE

We schreven onlangs al een blog over dit te gekke speelkleed van Stadsmatties met de stad Amsterdam erop. Voor een baby misschien nog iets te jong om echt al met een auto op te spelen natuurlijk. Maar je baby kan er wel al op liggen of je kan hem als vloerkleed in de babykamer gebruiken.

amsterdamse-dingen-boekje-citymom-nl

2. BOEKJE AMSTERDAMSE DINGEN

Je Amsterdamse kind moet natuurlijk wel ‘Amsterdamse dingen’ en dus woorden leren! Dat kan met dit leuke boekje dat je kan kopen bij Bol.com. De historische en monumentale hoogtepunten staan centraal, maar worden afgewisseld met typisch Amsterdamse dingen die kinderen opvallen, zoals de ‘kinderkopjes’ op de Dam.

amsterdams-huis-van-lego

3. JE EIGEN AMSTERDAMSE HUIS IN LEGO

Hoe cool is dit, Natalia Wolska-Meijerink is een Poolse architecte die al een tijdje in Amsterdam woont. Door het spelen met lego met haar dochter, haar achtergrond in architectuur en de liefde voor Amsterdam begon zij met het bouwen van Amsterdamse huisjes in lego. Je kan bij haar ‘kant en klare’ lego huisjes kopen maar ze kan ook jouw (en dus het huis van je kindje) nabouwen in Lego, via haar Etsy shop kan je het checken! www.etsy.com/shop/WolskaMeijerink

geboorteslinger amsterdam

4. GEBOORTESLINGER AMSTERDAM

Met deze originele, blauwe geboorteslinger is er geen twijfel mogelijk over waar je kindje geboren is. De slinger is van stof en heeft daarmee een mooie, duurzame uitstraling. Hang de slinger boven het wiegje of voor het raam met de handige zuignapjes. Perfect kraamcadeau voor een pasgeboren Amsterdammertje! Te koop via nooxcitykids.nl

8 X COOLSTE KRAAMCADEAUS VOOR AMSTERDAMSE BABY'S

5. Kapstop, Kussens & Knisperdoekjes – V@Amsterdam

Bij V@Amsterdam kan je leuke Amsterdamse babycadeautjes vinden zoals dit mooie kapstokje! Maar ze hebben ook hele leuke kussens met Amsterdamse huizen of alleen een kussen van een grachtenhuis. Het knisperdoekje doet het ook altijd goed bij baby’s.

8 X COOLSTE KRAAMCADEAUS VOOR AMSTERDAMSE BABY'S

6. Houten Mobiel – WaWomb

Een houten mobiel met o.a. een houten grachten huisje die je op de babykamer kan hangen! Hoe mooi! Ze hebben ook mooie wandhaken. Allemaal handgemaakt en erg origineel!

 

5 X COOLSTE KRAAMCADEAUS VOOR AMSTERDAMSE BABY'S

 7. Babydeken – Mats & Merthe

Hun missie is het ontwerpen van hoogwaardige, luxe babydekens waarbij aandacht voor kwaliteit, natuurlijke materialen voorop staat. De gehele collectie is geïnspireerd door Nederland waardoor je in ieder product “a nice touch of Dutch” terug vindt! www.matsenmerthe.com

Amsterdamse Beestenboel

8. Boek – Amsterdamse Beestenboel

Amsterdamse Beestenboel is een boek over wilde dieren in Amsterdam voor Amsterdamse kinderen! Met informatieve verhalen over hele gewone dieren (mug, rat, duif) en hele bijzondere Amsterdamse dieren (ringslang, hermelijn). En met 11 grote kaarten van Amsterdamse parken, zodat je precies weet waar je op je buik in het gras moet liggen om een libelle te spotten. Met o.a. Vondelpark, Westerpark, Noorderpark, Diemerpark en Gaasperpark. Natuurlijk voor als ze iets ouder zijn, maar wel leuk om als kraamcadeau te geven en alvast op de babykamer neer te zetten! O.a. te koop via Boekhandel Plantage Overtoom.

Lichies - Amsterdams grachtenhuis Lamp

9. Lichies – Amsterdams grachtenhuis Wandlamp

De Lichies lampen zijn gebaseerd op echte grachtenpanden. Er zijn vijf grachtenpanden verkrijgbaar, allemaal anders. Door meerdere lampen aan elkaar te koppelen kun je een echte grachtengordel op de babykamer creëren!  Te koop via lichies.com.

born-in-amsterdam-poster-citmom-designs

10. POSTER BORN IN AMSTERDAM | CITYMOM Designs

Een poster uit de CITYMOM Designs collectie kan hier natuurlijk niet ontbreken! Het perfecte kraamcadeau voor kleine Amsterdammertjes om de Amsterdamse kinderkamer mee op te vrolijken! Te bestellen in onze eigen webshop. www.citymom.nl/webshop

LEES OOK

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

2 Reacties

    • Bettina

      Graag gedaan!

      Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.