YUMEKO LANCEERT KINDERBEDDENGOED COLLECTIE ‘BLOEI’

Yumeko, het duurzame Amsterdamse beddengoed en badgoed merk, lanceerde onlangs haar nieuwe lente/zomer collectie 2021 met het thema ‘Pluk de dag’. Deze collectie is een ode aan de bloemenweelde. Binnen dit thema lanceert Yumeko ook haar kindercollectie ‘Bloei’ bestaande uit 3 prachtige nieuwe bloemen dessins (Little Daisy, Meadow en Bridal Blush).

OM IN WEG TE DROMEN

De bestaande kindercollectie wordt uitgebreid met 3 bloemen dessins, alle drie duurzaam geprint op heerlijk zacht biologisch katoen.

De ‘Bridal Blush’: is een bloesem in zachte lijntekeningen en staat symbool voor het ontluiken van de lente, het moment dat alles gaat groeien en bloeien.

De ‘Meadow’ – net als de Bridal Blush van katoen satijn – doet je denken aan een frisse bloemenweide om heerlijk met je blote voetjes in te lopen om bloemetjes te plukken.

Tot slot de ‘Little Daisy’ uit- gevoerd in percal: wie plukte ze niet … die schattige madeliefjes waar je mooie kransjes van kon rijgen. Stuk voor stuk dessins om heerlijk onder weg te dromen…

YUMEKO OOK VOOR DE KLEINE DROMERS

De kindercollectie ‘Bloei’ is een mooie aanvulling op de reeds bestaande kindercollectie. Want naast deze prachtige dessins heeft Yumeko nog veel meer voor kids.

Het assortiment voor kinderen bestaat uit bedlinnen, dekbedden, kussens, dekens en een kindermatras, allemaal gemaakt op de meest duurzame en ethisch verantwoorde manier.

Ze maken voor het kinderbedlinnen altijd gebruik van ‘rst pick’ materialen. De eerste keuze, voor biologisch katoen van de hoogst mogelijke kwaliteit. Beschikbaar in katoen satijn met een mooie zachte glans, knisperend percal of bijvoorbeeld jersey katoen met een beetje stretch. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

100% BIOLOGISCH EN FAIRTRADE

Voor kinderen is het extra belangrijk dat ze kunnen slapen in een schone en gezonde omgeving. En die biedt Yumeko met het 100% biologische katoen, dat nooit in aanraking is geweest met schadelijke chemicaliën. Gegarandeerd door het GOTS label.

En 100% Fairtrade wat betekent dat ons katoen is ingekocht en verwerkt volgens eerlijke handelsvoorwaarden. En… niet is gemaakt door kinderen aan de andere kant van de wereld! En dat slaapt wel zo lekker.

OVER YUMEKO

Yumeko droomt van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Beter slapen geeft namelijk ruimte aan mooie dromen – en de energie om ze vervolgens te verwezenlijken. Daarom doet Yumeko er alles aan om je heerlijk te laten slapen en te laten ontwaken.

Met het zachtste beddengoed en badgoed gemaakt van de mooiste materialen en met de hoogst mogelijke aandacht voor milieu, mens en dier.

Change the world sleeping.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.