CITYMOM 4 JAAR + WINNAAR ‘YOU AND MINI’ OUTFIT

YOU AND MINI X CITYMOM.nl 1 YOU AND MINI X CITYMOM.nl 2 YOU AND MINI X CITYMOM.nl 3 YOU AND MINI X CITYMOM.nl 4 YOU AND MINI X CITYMOM.nl 5 YOU AND MINI X CITYMOM.nl 6 YOU AND MINI X CITYMOM.nl 7 YOU AND MINI X CITYMOM.nl 8 YOU AND MINI X CITYMOM.nl 10 YOU AND MINI X CITYMOM.nl 12 YOU AND MINI X CITYMOM.nl 14
YOU AND MINI X CITYMOM.nl 11

Vier jaar! Zo lang is het alweer geleden dat in 2013 op moederdag ‘mijn baby’ de lucht in ging en CITYMOM.nl life was! In middels kan je wel zeggen dat CITYMOM van een baby naar een grote kleuter is gegroeid! Nog steeds stijgen de bezoekersaantallen iedere maand en vind ik het te gek om duizenden MOMS iedere dag te inspireren. Van een paar blogs per week, naar nu 2 x daags een nieuwe blog. Inspiratie heb ik altijd genoeg! Daarbij ben ik ook heel blij met mijn 15 gastbloggers die iedere maand een blog schrijven. CITYMOM blijft zich ontwikkelen, groeien en vernieuwen net als onze eigen kinderen!

Een van de dingen die ik met CITYMOM het leukst vind om te doen is nieuwe merken spotten en die merken in de spotlight zetten. Vandaag wil ik dat heel graag doen met het YOU AND MINI! Oprichtster van You and Mini is Claudia, die jullie vast wel kennen van de kids lifestyle blog ‘Oh yeah baby’. Deze te gekke blog biedt inspiratie aan jonge ouders met de mooiste merken en producten op het gebied van speelgoed, interieur en mode, in combinatie met haar eigen hysterische verhalen over het moederschap en de liefde van haar leven Otis. Naast dit alles, leek het haar fantastisch om haar eigen modelabel te hebben. Wat denk je? Ze deed het gewoon! Niks mooiers dan je dromen waar maken toch! Claudia maakt de mooiste items voor je kind, maar ook voor jou! Zo kunnen jullie dus samen in dezelfde outfit op pad. Bobbi en ik dragen tijdens onze vakantie beide een capsleeve jurk in olive green. Maar heb je een jongen, ook dan zijn er matching outfits! De items van You and Mini worden handgemaakt en zijn extreem comfortabel! Mijn jurk heb ik in de vakantie bijna iedere dag aangehad! Heerlijk zat hij!

Er hebben heel veel mensen op de winactie gereageerd en iedereen wilde er wel gezellig met z’n tweeën bijlopen in een Mini and You outfit! Maar er kan er maar 1 de winnaar zijn en dat is……… Suzanne Fuchs-Kuijpers; GEFELICITEERD! Mail ons; bettina@citymom.nl zodat we de outfits naar je toe kunnen sturen!

CHEERS! Op het nieuwe modemerk You and Mini & CHEERS op 4 jaar CITYMOM!

Liefs, Bettina

Volg CITYMOM en YOU & MINI op Facebook en CITYMOM en YOU & MINI op Instagram.

 

 

 

 

20 Reacties

 1. Julie

  Oh wat een fijne give away! Dolgraag zou ik deze winnen, twijfel nog tussen Olive en tangerine. Twee jurkjes voor mijn dochter & ik . Fingers crossed 🍀

  Antwoord
 2. Charlotte

  Wat een leuke kleren! Ik ga voor de capsleeve olive voor mezelf en mn dochter. Superleuke actie!

  Antwoord
 3. Maike

  Gefeliciteerd! Met je leuke blog. Ik volg je al een tijdje via Facebook en zag net dat je ook op IG bent. Tof. En WoW, die winactie! De Capsleeve Carrie – Jurk – Olive is perfect voor ons allebei. We hebben vaak kleding aan die op elkaar is afgestemd, maar precies hetzelfde zou helemaal leuk zijn!
  Xox Maike

  Antwoord
 4. Maartje

  Leuk! Ik doe graag mee voor de matching olijf groene jurkjes voor mama & mini 🙂

  Antwoord
 5. Anne

  Wauw! Al een tijdje op zoek naar een matching outfit voor mini me en mijzelf en ik vind Square Sonny vest Tangerine in 104 en maat 1 echt te gek!!

  Antwoord
 6. Maple Cheung

  Super leuke actie! Y&M gelijk geliked! Het is zo moeilijk om leuke twinning outfits te vinden voor mijn dochtertje en ik. De Capsleeve Carrie – Jurken – Tangerine vind ik helemaal geweldig! Het zou leuk zijn voor de fotoshoot, die krijgt voor mijn verjaardag binnenkort 🙂

  Antwoord
 7. Ruby Berghorst

  Mijn dochter en kleindochter hebben na een heftige periode dit zó verdiend….hoe leuk zou het zijn om hun eens extra te kunnen verrassen met die superleuke groene jurkjes….!❤

  Antwoord
 8. Denise

  Wow van harte gefeliciteerd met je 4jarig jubileum! En wat een bijzondere dag om dat te mogen vieren! ❤ ik lees je blogs vol plezier en hoop er nog veel van je te mogen lezen! En wat een leuke actie, mijn mini-me noa en ik zouden met deze echt superblij zijn! Ze staan jullie ook prachtig!!
  https://youandmini.com/product/capsleeve-carrie-jurk-olive-adults/

  Antwoord
 9. Tineke Groen

  Ze zijn echt super leuk en maak graag een kansje op de ‘Olive’ jurkjes 🙂

  Antwoord
 10. Vanessa Beijersbergen

  SUPER SUPERLEUK voor mijn dochter Aimée en ik. We winnen SUPERGRAAG het Olive jurkje😊.

  Antwoord
 11. Cindy Jerphanion

  Wow héél héél gaaf! Ik ben mama van lief meisje wat zou gaaf zijn om dit met de shoot te dragen!!♡♡ wat zou ona verblijden!liefs mama en lili

  Antwoord
 12. Manola Haffmans-Dekker

  Deze jurkjes wil ik graag winnen voor mijn schoonzus en nichtje van 3 die in Rwanda wonen. Hoe leuk zou het zijn om hun hiermee te verrassen?

  Antwoord
 13. Manola Haffmans-Dekker

  Oeps vergeten de capsleeve jurk in olijf kleur in s en 104/110. Thx

  Antwoord
 14. Ilse krabben

  Leuk leuk leuk! Ik zou super graag de olijfkleurige Carrie jurkjes winnen voor mn dochter en mij! 😍😍

  Antwoord
 15. Nienke

  Gefeliciteerd met het jubileum!! Mijn dochter van 4 en ik willen onze geplande vakantie ook wel graag van die leuke groene jurkjes aan! Leuke give away! Gr Nienke

  Antwoord
 16. Brigitte

  Gefeliciteerd & wat een toffe winactie! Capsleeve Carrie in Olive vindt dochterlief het leukst voor ons allebei. Helemaal euk om te “twinnen”!

  Antwoord
 17. Maartje

  Gefeliciteerd met jullie mooie jubilieum! Mijn kleintje en ik zouden een olijf jurkje wel heel leuk vinden!

  Antwoord
 18. Judith

  Kwam via insta ineens op dit account, geweldig..jou ga ik volgen! En natuurlijk doe ik mee met deze winactie, het lijkt me zo leuk om hetzelfde (olijf) jurkje te dragen samen met mijn little one. Helaas, geen facebook, maar toch waag ik een kansje.

  Antwoord
 19. Sabrina van Dijk

  Gefeliciteerd met het nieuwe label en met het 4jarig bestaan van de blog! En wauw! Wat een toffe collectie! De capsleeve jurk voor mijn dochter en mij zou ik super tof vinden!

  Antwoord
 20. Nienke

  Gefeliciteerd! Mijn eigen ‘baby’ wordt komende maand ook alweer 4 jaar! Zou leuk zijn wanneer wij dit kunnen vieren in matching outfits, de olijf groene jurkjes voor moeder en dochter.

  Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *