KIEKEBOX; FANTASIERIJKE KNUTSELBOX

kiekeboxkiekebox kiekebox
Het idee achter de Kiekebox is ontstaan doordat het Janneke du Bois opviel dat kinderen steeds meer bezig zijn met beeldschermen en steeds minder creatief worden uitgedaagd. Dit ligt niet aan de intentie van de ouders. Zij willen graag knutselprojecten doen met hun kind zodat ze spelenderwijs meer van de wereld leren.

Ouders hebben echter vaak tijdnood en geen energie meer om naast een drukke baan ook nog originele knutsels, experimenten en spelactiviteiten te bedenken. Daarom bedacht Janneke een fantasierijke knutselbox waarin alle ideeën en materialen aanwezig zijn voor zes leerzame activiteiten. Iedere maand heeft de box een ander thema en valt er weer van alles te ontdekken.

Abonnementen

  • Vakantieabonnement (elke vakantie een box, abonnement stopt na 5 boxen): 19,95 per box
  • 3 Maanden abonnement (elke maand een box, abonnement stopt na 3 boxen): 20,95 per maand
  • 12 Maanden abonnement (elke maand een box): 17,95 per maand

Je kunt ook een proefbox bestellen!

Ervaring

In de zomervakantie hebben wij een Kiekebox uitgeprobeerd. Zoonlief is een gamer en als het aan hem ligt zit hij de hele dag op de Ipad. Toch houdt hij ook heel veel van knutselen en tekenen, maar heeft hierin wel uitdaging nodig. De Kiekebox was dan ook geweldig. Elke dag wilde hij meteen uit bed een nieuw item uit het bijbehorende boekje maken! Echt ideaal voor regenachtige dagen. Wij gaan voor het vakantieabonnement, zodat we als de verveling toeslaat de Kiekebox tevoorschijn kunnen toveren! Dag Ipad!

LEES OOK: DIY SNOW GLOBES

BLOG BY ELINE RUSMAN

Mijn naam is Eline en ik woon sinds een aantal jaren samen met vriend en 2 zoons (1 en 5) in Diemen, daar waar de echte Amsterdammers wonen! Na jarenlang in Amsterdam te hebben gewoond, en vriend zelfs zijn hele leven, toch de stap genomen naar een groter huis met tuin en geen seconde spijt! Stadsmensen zullen wij altijd blijven. Gelukkig kunnen wij nog altijd op de fiets naar Artis! Na jarenlang in het hoger onderwijs te hebben gewerkt, heb ik sinds kort het roer omgegooid en mijn grootste passie, schrijven, weer opgepakt. Ik ben daarnaast altijd op zoek naar de leukste plekjes, reizen en spulletjes voor kinderen en kan beide passies kwijt bij CITYMOM!

 

GEEN ARTIKEL MISSEN? Volg CITYMOM op FACEBOOK of op INSTAGRAM!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *