MOM & DAUGHTER TWINNING IN ICECREAMBANDITS

icecreambandits-1 icecreambandits-2 icecreambandits-3 icecreambandits-4

Als ik ergens fan van ben, dan is het wel twinning, dat is wellicht jullie niet ontgaan. Hoe fijn; tegenwoordig hebben steeds meer collecties een goede twinning combinatie voor broers en zussen. Maar, naast deze combinatie -en je weet; ik ben fan- kan het nóg leuker; een moeder-kind match! Icecreambandits heeft in haar collectie een geweldige lijn voor zowel moeder als kind. Icecreambandits heeft een speciaal plekje bij mji als het gaat om jonge kinderkledingmerkjes. Dit was namelijk mijn eerste blog die ik schreef op CITYMOM, nu een jaar geleden. Om die reden vond ik het te gek om een jaar later nog een blog te wijden aan dit prachtige basic merk, wat -mijns inziens- de perfecte unisex merk is voor zowel MOMS als kids.

De hele collectie is gemaakt in basic kleuren. Ingeborg is namelijk van mening dat kinderen niet altijd maar in felgekleurde items hoeven rond te lopen. I couldn’t agree more! Daarnaast zijn alle items met de hand gemaakt, wat ieder item uniek maakt. De stoffen zijn van organisch katoen, en dat kun je voelen; het draagt zó comfortabel (I can tell, nu ervaringsdeskundige gezien de mom version van de oversized sweater. Zó zacht!) De items matchen allemaal perfect met elkaar, en kunnen dus naar hartenlust met elkaar gemixt & matcht worden. Nu met de nieuwe IBxMOM collectie, waarbij ook voor MOMS er truien zijn gemaakt, matcht dit helemaal perfect met de mini-me versies.Celine draagt hier de Long fit sweater Nola met grey sprinkles, ik draag de zelfde variant voor MOMS. De oversized sweaters zijn leuk te matchen met de broekjes van Icecreambandits, maar kunnen ook als jurkje worden gedragen. Celine mixt haar jurkje met Minidressing kniesokken en Stan Smiths, ik draag eveneens Adidas Stan Smiths. Yep, als we matchen, matchen we goed! De combi’s zijn hier als duo te bestellen in de kleuren, zwart, grijs, en vanille kleurig; helemaal dé kleuren van Icecreambandits.

Icecreambandits, you nailed it!

 

BLOG BY SONJA BOS @twinstyleblog

Sonja (30) woont samen met haar man in Zoetermeer. Zij hebben een peutertweeling; Jesse en Celine. “Ik ben werkzaam als docent in het Voortgezet Onderwijs, maar heb daarnaast een grote passie: Zumba & bloggen. Sport ik niet, dan blog ik. Na dreumesenbedtijd dan… Na een paar jaar te hebben geblogd over fashion, waaide mijn interesse tijdens de geboorte van de twins over naar kindermode. Op mijn blog www.twINSTYLEblog.nl schrijf ik over verschillende mode items, en dan het liefst over ‘twinning’; de mixes & matches. Voor CITYMOM ga ik jullie een glimp van onze kledingkasten (!) laten zien, en volgt er veel inspiratie over diverse merken en nieuwe webshops”.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.