KOM NAAR DE TRIPP TRAPP GALLERY 7 OF 8 SEPTEMBER

De Tripp Trapp gallery De Tripp Trapp gallery

In 1972 ontwierp de Noorse designer Peter Opsvik de allereerste Tripp Trapp voor zijn zoon Tor, die inmiddels uit zijn kinderstoel was gegroeid. Het moest een stoel worden die zou meegroeien met zijn zoon in alle fases van zijn leven. The rest is history… zijn Tripp Trapp bracht een revolutie teweeg op het gebied van kinderstoelen. Voor het eerst schoven ook de allerkleinsten op dezelfde hoogte aan tafel aan als de rest van het gezin. Wie heeft er niet een thuis staan!? De iconische Tripp Trapp groeit dus een leven lang mee. Een echte Chair for Life! 

De Tripp Trapp gallery

Om het tijdloze karakter van de Chair for Life te vieren, opent Stokke op vrijdag 7 en zaterdag 8 september in hartje Amsterdam een tijdelijke Tripp Trapp gallery voor het hele gezin. Tijdens deze twee dagen kunnen er diverse workshops bijgewoond worden van kunstenaar Selwyn Senatori, model & fotograaf Kim Feenstra, Merel von Carlsburg van The Green Happiness, kinderslaapcoach Susanne Willekes en Janine Breukhoven-Kho van lifestyle platform Prêt-à-Pregnant. Verder kun je je Tripp Trapp laten graveren met de naam van je kindje – dus neem het ruggesteuntje van je eigen stoel mee -, is er een leuke expo over de Tripp Trapp zelf en is er een professionele fotograaf die een mooi portret van het hele gezin kan maken. Er is echt te veel leuks te doen dus!

Waar: POPUP9, Runstraat 25, Amsterdam – gratis toegang.

Wanneer: Vrijdag 7 en zaterdag 8 september, dagelijks geopend van 10.00u tot 18.00u.

Zie ook de Facebook pagina voor meer informatie over alle activiteiten en de tijden.

Schrijf je hier in voor de workshops; https://billetto.nl/nl/e/tripp-trapp-gallery-by-stokke-Tickets-305480

 

Gratis graveren elders in het land

Wil je je Tripp Trapp laten graveren, maar lukt het je niet om naar de Tripp Trapp gallery te komen? Kom dan naar een Stokke verkooppunt bij jou in de buurt waar je dit de komende tijd ook kunt laten doen:
De Boezemvriend, Amsterdam – 14 en 15 september 2018
Babypark, Barendrecht – 21 en 22 september 2018
Baby-Dump, Almere – 28 en 29 september 2018
Kindercompagnie, Lithoijen – 5 en 6 oktober 2018
Baby & Tiener, Capelle aan den IJssel – 12 en 13 oktober 2018
BabyPlanet, Drachten – 19 en 20 oktober 2018
Van Asten Babysuperstore, Tilburg – 26 en 27 oktober 2018
Babypark, Heerlen – 26 en 27 oktober 2018

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.