fbpx

THE COMMONS OPENT IN AMSTERDAM; KINDVRIENDELIJKE PLEK OM TE ETEN!

Amsterdam is een nieuwe hotspot rijker waar je ook goed met je kinderen heen kunt! The Commons heeft haar deuren geopend op de Wibautstraat, waar eerst restaurant The Pool zat. En vlak naast familie cafe De Melksnor. Het is onderdeel van The Student hotel waardoor er een interessante mix van ondernemers, buurtbewoners (en dus ook families) en reizigers ontstaat. Het restaurant heeft een bruisende internationale vibe door de sfeervolle inrichting en de op shared dining geïnspireerde menukaart met wereldwijde invloeden.

Op de menukaart staan ‘commonly-loved small plates and drinks from our global travels’, denk aan een Scandinavisch vispotje, geroosterde bloemkool van de Balkan, Indiase jalfrezi en ook de all-American cheeseburger ontbreekt niet. Mijn kids vonden voor de heerlijke ovenpizza’s jummy!

Craig Cunningham, F&B director en brein achter het concept werkte jarenlang nauw samen met Jamie Oliver voor diens internationale restaurants. The Commons verandert gedurende de dag van sfeer en menu. Zo is het een ontbijt- en koffiewerkplek voor buren en freelancers, lunchplek voor startups en meetings, cocktailbar voor vrienden, het ideale decor voor lovers en een gezellige plek voor families.

Voor kinderen zijn er kinderstoelen aanwezig, is er lekker veel ruimte om te rennen. Daarnaast zijn de lekkere pizza’s op de kaart heel kidsproof natuurlijk en kreeg Bobbi stiften om mee te tekenen. Ook kon de pasta in een kinderportie besteld worden, ook altijd fijn!

The Commons Amsterdam kan je vinden op de Wibautstraat 131. Ook bij The Student Hotel West, aan de Jan van Galenstraat 335, is deze maand een The Commons restaurant geopend. The Commons heeft ook vestigingen in Rotterdam, Den Haag en binnenkort in Maastricht.

www.thecommonsrestaurant.com

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *