SWAN MARKET; MUST-GO!

swan-market-1

swan-market-2

swan-market-3

swan-market-4

swan-market-5

swan-market-6

swan-market-7

Heb je het soms ook, dat je op Instagram of Pinterest dingen tegenkomt waarvan je denkt ‘dit moet ik hebben’… en het liefst NU! Dat gevoel krijg je ook als je over de Swan Market struint. En het fijne is, hier koop je het meteen.

De Swan Market is een onwijs leuke lifestyle markt. Een aantal jaren geleden begonnen in Rotterdam en inmiddels heeft de ‘Swan’ haar vleugels uitgeslagen. Ook in Den Haag, Utrecht, Tilburg en Antwerpen strijkt de markt regelmatig neer. De organisatie kijkt kritisch naar het aanbod dus je vindt hier veel originele en (h)eerlijke dingen die met liefde gemaakt zijn.

Wat shop je er zoal? Mooie (vaak handgemaakte) sieraden en accessoires, toffe interieur items, hippe must-haves voor kids, vintage, betaalbare kunst en fashion. Even bijkomen doe je op een gezellig pleintje met authentieke foodtrucks en stands met heerlijke hapjes, (gezonde) snacks en lekkere drankjes. De live muziek en de draaimolen voor kids maken het festivalsfeertje compleet!

Voor iedereen die niet live kan gaan shoppen is er goed nieuws. De organisatie is bezig met ‘Swan Online’. Deelnemers bieden een deel van hun collectie binnenkort ook online aan. It’s opening soon, dus hou hun website of social media in de gaten.

swanmarket.nl

 

BLOG BY ILSE RIJVERS

Ilse Rijvers is mijn naam, 37 jaar en ‘jongensmama’ van Oliver (2013) en Sebastian (2016). Ik heb 20 jaar in Limburg & 5 jaar in Breda gewoond. Ik hou erg van het Bourgondische leven dus ben vaak ‘in’ voor ’n drankje doen, het liefst met bittergarnituur! Al 12 jaar is Rotterdam ons thuis. Een stad volop in beweging met elke week weer wat nieuws. Koffietentjes, conceptstores, restaurants, events… bijna alles is de moeite waard om te bezoeken. In combinatie met de bekende must-see’s zoals de musea, havens, Markthal en Blijdorp is Rotterdam een bruisende stad, waar ik met veel plezier woon. Naast de stad ontdekken speur ik graag social media af voor inspiratie & om te zien wat voor moois er aangeboden wordt. Ik vind het erg leuk om de ‘vondsten’ en ideeën nu te kunnen delen als onderdeel van het CITYMOM bloggers team.

1 Reactie

  1. els vermeire

    Wanneer is er een Swan market in België?

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.