TOOLS VOOR KLEINE KEUKENPRINSJES EN PRINSESSEN

Tools voor kleine keukenprins en prinsjes

Heb jij thuis een kleine keukenprins of prinses? Dan zijn deze leuke tools perfect! 

V.l.n.r.

Bij de HEMA kan je veel leuk tools vinden om mee te spelen in de keuken. Maar sommige producten zijn ook heel geschikt om echt mee aan de slag te gaan! Zo gebruikt Bobbi altijd haar kleine speelspatel om te roeren!

Wil je van je koekje een kleine blikvanger maken gebruik dan deze 3D koekjes set. De koekjes bestaan uit verschillende onderdelen die je na het bakken als een puzzel in elkaar kunt zetten tot een staand figuurtje. Ook een perfect cadeautje voor de kleine bakliefhebbers, via www.cookies4fun.com. 

Bij www.macarenabilbao.com verkopen ze prachtige handgemaakte keukentjes om in te spelen!

Het merk Head Chefs verkoopt hele grappige keukentools voor kinderen waardoor je kinderen op een leuke en speelse manier alles leren over koken. Zoals deze bakborstel en maatbeker.

Le creuset kent iedereen denk ik wel. Zij hebben prachtige pannen, maar wist je dat ze deze ook in kindermaten hebben? Ik vind ook vooral deze kleur, in licht roze heel mooi.

Bij het koken hoort natuurlijk een echte koksmuts! Deze kindermust is van Inno Cuisinno.

Ook bij Dille & Kamille verkopen ze leuke producten voor de kleine koks, zoals deze snijplank in de vorm van een varken.

Engelpunt heeft niet alleen leuk servies maar ook leuke tools zoals deze vrolijke kinderschort.
Een beetje oefenen met eten kan met deze leuke pizza speelset gemaakt van gerecyclede melkflessen! Verkrijgbaar bij Benjamin Bengel. 
Wist je dat er voor kinderen ook een ‘De Zilveren Lepel’ kookboek is! Perfect om inspiratie in op te doen.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *