fbpx

TIP MEIVAKANTIE: RUPSJE NOOITGENOEG (2+) DELAMAR

RUPSJE NOOIT GENOEG 1 DeLaMar

Vier magische verhalen van Eric Carle

Het boekje van Rupsje Nooitgenoeg was zowel bij Bobbi vroeger als nu bij Fitz een hit! Wij vinden het daarom te gek dat we in het DeLaMar naar een echte Rupsje Nooitgenoeg voorstelling kunnen deze meivakantie!

Rupsje Nooitgenoeg is een betoverende theatervoorstelling waarin het beroemde Rupsje Nooitgenoeg en drie andere verhalen van Eric Carle op prachtige wijze tot leven komen.

Kleine en grote bezoekers worden meegenomen naar de wereld van Het blauwe paard, Vader zeepaard, Het eenzame vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg. Dit laatste diertje heeft ontzettende honger en eet zichzelf overal doorheen. Zou dat wel goed gaan? Een mooie, ritmische voorstelling
voor de kleinsten.

Wanneer?
zondag 28 april 13.15 uur
zondag 28 april 15.30 uur

KAARTEN KOOP JE VIA DELAMAR.nl

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *