OILILY LANCEERT FULL COLOR BUGGY

Oilily-buggy Oilily buggy

Hou jij van kleur? Dan is de full color combi-buggy, een buggy en kinderwagen in één van Oilly perfect voor jou! Oilily heeft met veel liefde, geduld en aandacht de perfecte combi-buggy ontworpen. Met kleurrijke materialen en in Oilily’s eigen atelier vervaardigde prints.

De buggy is in één vloeiende beweging op te vouwen tot een compact, lichtgewicht pakket dat in één hand te dragen is. De combi-buggy beschikt over een in hoogte verstelbare duwbeugel, verstelbare voetsteunen en een kleine draaicirkel, waardoor hij praktisch is in gebruik. 

De combi-buggy is geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Hij kan gebruikt worden voor pasgeborenen in combinatie met de los verkrijgbare reiswieg, of kan met behulp van adapters op een autostoelzitje geplaatst worden.

Voor peuters kan de combi-buggy worden veranderd in een buggy met verstelbare rugleuning. De full color combi-buggy is in drie verschillende kleuren: rood, geel en blauw via www.oililyworld.com.

LEES OOK: RACHEL ZOE ONTWERPT KINDERWAGEN!

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.