3 X LEUKE FAMILIE MARKTEN IN MEI

DE KLOFFIE MARKT KIDS  – 6 MEI – AMSTERDAM

KLOFFIE MARKT AMSTERDAM KIDS 2017

Meer info? CHECK HET EVENT VIA FACEBOOK! 

MAMA’S MARKET – 14 MEI – DEN HAAG

MAMA KELLY MAMA MARKET 2017

MAMA KELLY VIERT MOEDERDAG MET MAMA’S MARKET! De Lifestyle markt voor fashion, accessoires en interieur breidt uit met Food Market in Den Haag. Op zondag 14 mei organiseert MaMa Kelly op het parkeerterrein van de Cabellerofabriek de vierde editie van MaMa’s Market. Deze lifestyle markt van Den Haag is een must visit voor iedereen die van shoppen houdt. Met fashion, accessoires, interieuritems en entertainment voor eigentijdse mama’s en hun kroost. Dit jaar is de markt uitgebreid met een Food Market, compleet met picknicktafels, foodtrucks en MaMa Kelly DJ’s. Met MaMa’s Market wordt moederdag voor iedereen een heerlijke dag. Alle MOMS kunnen met een gerust hart op jacht naar de nieuwste musthaves, terwijl de kinderen zich vermaken bij de Kids Playground met luchtkussens, schminken en graffiti spuiten. Voor de kleintjes is het dus minstens zo leuk.

Datum zondag 14 mei 2017 | Openingstijden 10.00 – 17.00 | Entree Gratis  | Adres Parkeerterrein Caballerofabriek, Saturnusstraat 100, Den Haag

www.mama-kelly.nl

SEINFESTIJN – 28 MEI – HAARLEM

Seinfestijn

Dompel je onder in de gezellige, ongedwongen sfeer van dit kleinschalige festijn en laat je verwennen met lekker eten, inspiratie voor in je huis en vind leuke en originele cadeautjes voor de mensen om je heen en natuurlijk voor jezelf. Seinfestijn zorgt bij de ‘selectie’ van haar deelnemers altijd voor de ideale mix tussen wonen, fashion, lifestyle en kids. Veel van de producten zijn handgemaakt en van Hollandse bodem.

Ook is er van alles te doen! Er zijn lekker veel kinderactiviteiten en ander leuks! Zoals de Fotobus van Lea, DE FOTOBUS is een super gave VW T2 bus omgetoverd tot vintage photobooth. Klim in de bus en start je eigen feestje! In de bus zijn muziek, camera, licht en props aanwezig die elke keer opnieuw zorgen voor een toffe ervaring. De fijne vintage fotostripjes rollen direct in mooie kwaliteit uit de printer. Neem je kinderen gezellig mee, ze kunnen lekker timmeren bij Woodwerk, zich laten schminken bij Kim’s Party Schmink of genieten van kindertheater van Theater Josa
Iedereen is van harte welkom tussen 12.00 en 18.00 uur bij het Seinwezen aan de Kinderhuissingel 1 in Haarlem voor het Seinfestijn op 28 mei a.s. De toegang is gratis!
www.seinfestijn.nl

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.