DE 10 BESTE MOM-MUST-HAVES VAN 2015

Mommy-to-be-Pure-Me-Retreats

1. PURE ME RETREAT

In deze blog blikken we terug op de tien beste MOM-Must-Haves die afgelopen jaar op de markt zijn gekomen. Deze diensten en producten maakte het leven van een MOM een stukje leuker, makkelijker en relaxder in 2015.  En kende je ze nog niet, dan kunnen ze je leven in 2016 aangenamer gaan maken! 

In 2015 heeft Mandy Leenpoel Pure Me Retreats opgezet. Ik had het genoegen dat ik een heerlijke zwangerschapsretraite bij Pure Me mocht doen dit jaar in Zeeland. Er is ook een versie voor met je kind. Een kleine week voor mijzelf was voor mij een echte must-have. Heerlijk!

Charley Cares

2. OPPAS SERVICE CHARLY CARES

Charly Cares is de oppas-app waar je een gescreende oppas kunt vinden en boeken die aanbevolen is door ouders uit jouw sociale netwerk. Snel en eenvoudig heb ik in 2015- via hun website  – betrouwbare  en (last-minute) oppassen geboekt waarbij je achteraf online betaald. Heel erg blij met dit nieuwe makkelijke en goede netwerk. Ik heb het afgelopen jaar nooit meer oppas-stress gehad!

MY-PAPER-BAG-BABY :: CITYMOM.nl3. MY PAPER BAG LUIERTAS

Omdat ik zelf mee mocht denken met de luier- en werk tas MY PAPERBAG BABY van MYOMY do goods ben ik natuurlijk nog net iets trotser op dit mooie product! Maar los daarvan vind ik het ook echt dé must-have van dit moment. Hij is makkelijk in gebruik, ruim en super stoer! En naast een luier tas is het ook een hele fijne tas voor werk.

mamaloves :: CITYMOM.nl 2

4. GEPERSONALISEERD SIERAAD 

Welke MOM wil er niet een mooi sieraad met bijvoorbeeld de naam van haar kinderen erop?! Mamaloves is opgericht in 2015 en de ultieme plek voor een mooie persoonlijke armband, ketting of bedel! Mijn favoriete product wat ik mijzelf afgelopen jaar cadeau heb gedaan!

Bloomon :: CITYMOM.nl

5. BLOOMON 

Een echte uitvinding vind ik deze dienst. Bloomon brengt namelijk de prachtigste boeketten bij je thuis in verschillende maten en frequenties, net wat jij wil. Geen gehannes meer met boeketten en kind op de fiets. Ik vind het zo makkelijk en iedere keer is het weer een verrassing wat er die week gebracht wordt.

Rituals app :: CITYMOM.nl

6. MEDITATIE APP

Iedere MOM heeft af en toe ME-TIME nodig en dat creëer je met de app van Rituals die in 2015 is gelanceerd. Voor 5, 10 of 15 minuten zet ik de mediatie app aan. Even niks en daarna ben ik weer helemaal opgeladen!

Indie-Brand-Baby-Box

7. BABY BOX

Zeker een MUST voor iedereen die “JUST-MOM’ is geworden! De Indie Kids Baby Box vol met heerlijke fijne spulletjes voor je baby! Ook leuk om cadeau te geven aan kersverse moeders.

Lola-Fitz

8. LOLA & FITZ WISHLIST

Een online wishlist waar je al je favoriete newborn items kan verzamelen via de website van Lola & Fitz maar ook van je eigen favoriete webshops. Ik vind het een briljant concept dat afgelopen jaar is gelanceerd. Zo heb ik zelf een overzicht van wat ik allemaal graag wil voor mijn baby die gaat komen en kan ik aan iedereen deze link geven. Zo kunnen mijn familie en vrienden zien wat we echt nodig hebben!

Stokke :: CITYMOM.nl

9. KINDERWAGEN STOKKE

Iedere MOM moet natuurlijk ook de perfecte stroller hebben. 2015 was het jaar van de Stokke Scoot!

Q BIKE VanMoof CITYMOM.nl

10. VANMOOF Q BIKE

Vers van de pers! Het nieuwste model fiets, de Q bike is dé nieuwste MOM-Must-Have. Hij is van het coolste fietsenmerk dat er is; VANMOOF en zo nieuw dat hij eigenlijk dé must-have voor 2016 gaat worden! Binnenkort een uitgebreide review op CITYMOM van deze fijne bike. Ik kan je vertellen, eenmaal met je kind op deze fiets gereden wil je niks anders meer!

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.