EN LAS NUBES; EERSTE COLLECTIE

En Las Nubes 1 En Las Nubes 2 En Las Nubes 5 En Las Nubes 6 En Las Nubes 7 En Las Nubes 8En Las Nubes 3 En Las Nubes 9

Woohoo! Wat een primeur! Vandaag is de grote dag dat de -in monochroomloverland bekende- Nederlandse label En Las Nubes haar eerste collectie toont. Ik ben er in de wolken van! Pamela -de webshopowner van Spaanse komaf, vandaar “En Las Nubes”, wat ‘in de wolken’ betekent- heeft naast bekende merken als CarlijnQ, Luckyno7, Little Indians, Mockies, Miniwilla, The Milk Collective, Sproet & Sprout en ga zo maar door, nu ook een geheel eigen ontworpen collectie. En wat voor één! Vandaag is een speciale dag voor haar, want op 23 maart exact twee jaar geleden is ze gestart met haar webshop En Las Nubes. Een hele gave manier om de tweede verjaardag van je shop te vieren, vind je ook niet?!

De items van de En Las Nubes collectie passen volledig in het monochrome pallet; hetgeen nu superhip is! Natuurlijk de tinten zwart en wit, gecombineerd met grijstinten en stoere prints en teksten voeren de boventoon in de collectie. Kruizenprints, teksten als ‘I’m my own chief”, pijlen en zachte stoffen; een perfecte mix van stoer Scandinavisch, maar wel helemaal baby- en peuterproof (de collectie gaat tot en maat maatje 92). Wat ik het leuke aan de collectie vind is -naast dat ik met mijn monochroom verslaving er helemaal mee uit de voeten kan komen- dat de items volledig passen binnen de stijl die terug te vinden is op de site. Je kunt je volledig in de minimalistisch wolk begeven; niet alleen met kleding, maar ook gecombineerd met de andere items die te vinden zijn de webshop van En Las Nubes; een monochrome kinderkamer, feestje of gecombineerd met andere kledingitems; bij En Las Nubes zweef ik nog even door op die monochrome wolk! en

www.enlasnubes.nl

 

Blog By Sonja de Jong

Sonja (29) woont samen met haar vriend in Zoetermeer. Zij hebben een dreumes tweeling; Jesse en Celine. “Ik ben werkzaam als docent in het Voortgezet Onderwijs, maar heb daarnaast een grote passie: Zumba & bloggen. Sport ik niet, dan blog ik. Na dreumesenbedtijd dan… Na een paar jaar te hebben geblogd over fashion, waaide mijn interesse tijdens de geboorte van de twins over naar kindermode. Op mijn blog Ohmymacushla.nl schrijf ik over verschillende mode items, en dan het liefst over ‘twinning’; de mixes & matches. Voor CITYMOM ga ik jullie een glimp van onze kledingkasten (!) laten zien, en volgt er veel inspiratie over diverse merken en nieuw webshops”.

Volgende artikel

BIJ KIKI; PATCH IT UP

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.