LEUKE VOORSTELLING; MASHA EN DE BEER LIVE!

LEUKE VOORSTELLING; MASHA EN DE BEER LIVE!

Mijn twee kids kunnen thuis geen genoeg krijgen van Masha en de Beer. Zij verschillen drie en een half jaar in leeftijd dus ze vinden niet altijd dezelfde series leuk. Maar Masha, ja daar zitten ze gezellig samen naar te kijken.

Super leuk dus dat er eind mei in het DeLaMar een musical komt van Masha. Daar kunnen we met de hele familie heen!

Masha is een vrolijk, klein meisje en haar beste vriend is… een grote bruine beer! In Masha en de beer live! heeft Beer eindelijk zijn rust gevonden. Maar zijn ondeugende buurmeisje Masha kan geen seconde stilzitten. Samen met Beer en al haar andere bekende vriendjes komt Masha weer terecht in een doldwaas avontuur in deze hartverwarmende familiemusical.

Op de foto met Masha.

Na de voorstelling verlaten Masha en haar vriendjes even hun knusse huisjes in het bos voor een foto en een dikke knuffel in de foyer!

Dat wordt beregezellig!

Wanneer?

zondag 26 mei om 13.15 uur en om 15.30 uur.

Voor meer info check DeLaMar.nl

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.