LITTLE LABEL ZOMER COLLECTIE; FASHION MEETS COMFORT

LITTLE LABEL SS18

Het kinderkledingmerk Little Label ontwerpt collecties voor elke dag waar je als kind in wilt wonen en als modebewuste ouder graag naar wilt kijken. De nieuwe zomercollectie van Little Label voor 2018 biedt alles wat je nodig hebt voor een zomerse garderobe.

Een frisse collectie smaakvolle jersey- and sweat-items, waarbinnen streepjes, stippen en zachte kleuren de hoofdrol spelen. De subtiele details en aansprekende all-over-prints zorgen ervoor dat ook deze collectie eindeloos met elkaar te combineren is.

Veel styles uit de nieuwe zomercollectie voor 2018 hebben subtiele details, zoals een strik of een klein glittertje voor de meisjes. De zachte kleuren zorgen voor een frisse en zomerse look. Zoals gewoonlijk zijn al onze sweat-styles van 100% organic katoen gemaakt.

Alles bij elkaar biedt Little Label genoeg keuze om elke ochtend samen met de kids de kast open te trekken en met plezier het kledingsetje van die dag samen te stellen. Immers, uitgangspunt van de ontwerpers van Little Label is dat je het als kind elke dag moet willen dragen. Mijn kids zijn beweeglijk (welke niet?!) en willen gemakkelijk overal heen kunnen kruipen, op kunnen klauteren en vanaf kunnen springen. Dat is met de kleding van Little Label geen probleem, het zit heerlijk en beweegt mee met het lijfje van je kind. Happy kids & happy moms!

Ps. wanneer is de kleding in een volwassen maat verkrijgbaar?

www.littlelabel.nl

BLOG BY MAARTJE VAN DEN BOSCH @maartjeisblond

Mijn naam is Maartje en samen met Wesley zijn wij de trotse ouders van ons zoontje Pax van 2 jaar en onze pasgeboren tweeling. Ik ben geboren in een dorp maar de liefde heeft mij sinds 2010 laten settelen in Eindhoven, waar ik erg blij mee ben! Alles wat ik miste in mijn dorp, heb ik hier bij de hand. Ik zou niet anders willen. Naast lover en moeder ben ik (gelukkig) ook een collega. Ik werk parttime bij een vrijwilligersorganisatie als coördinator en managementondersteuner. Hopelijk kan ik andere mensen inspireren met mijn blogs over o.a. Eindhoven, reizen & kinderkamers.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.