DEZE LEVENSECHTE POP LUVABELLA IS BIJNA TE KOOP IN NEDERLAND!

Luvabella Luvabella Luvabella Luvabella Luvabella

Ze praat, beweegt en speelt als een echte baby. Luvabella, de wereldwijde hit van speelgoedfabrikant Spin Master, is vanaf deze zomer ook voor Nederlandse poppenfans verkrijgbaar. Het is de meest interactieve, meest levensechte pop van dit moment en kinderen voelen zich met haar dan ook onmiddellijk een mama of papa.

Waar ter wereld Luvabella ook opduikt, jonge kinderen zijn direct gek op haar. Dat is niet zo vreemd, want de gelijkenissen met een echte baby zijn enorm. Luvabella kun je eten geven, leert er steeds meer woordjes bij, beweegt zoals een baby dat doet, giechelt als je haar kietelt en wil maar wat graag vertroeteld worden.

Snel contact maken

Met Luvabella presenteert Spin Master de nieuwste generatie poppen, vol met interactieve accessoires om haar goed te verzorgen. Door haar realistische speelpatronen raken kinderen snel gehecht aan haar. Tijdens het lanceringsfeestje vorige week kregen wij van Trendwatcher Lieke Lamb een lezing waarbij zij vertelde dat “De vraag naar responsive speelgoed, waarmee kinderen echt sociaal contact kunnen maken, snel toe neemt, maar het aanbod tot nu toe was vooralsnog beperkt. Dat maakt de komst van deze interactieve pop naar Nederland extra bijzonder.”

Net als een echte baby

Bobbi vind haar zoals je misschien begrijpt F A N T A S T I S C H. Ze voed Luvabella met een lepeltje, wiegt haar in slaap met haar eigen drinkfles. Ze zpeelt een spelletje kiekeboe met haar, want ook dat kan! Bedek haar ogen en Luvabella doet mee! En kietel je de buik of teentjes, dan begint Luvabella aanstekelijk te giechelen. Net als echte baby’s dat kunnen. Er zitten sensoren op het gezicht, buik en voeten en ze herkent donker en licht! Het hoofd en de mond hebben natuurlijke bewegingen; haar armen gaan op en neer en haar ogen knipperen. Nu Bobbi voor Luvabella mag zorgen, voelt ze zich dan ook een echte moeder.

Luvabella leert van je kind

Wat Luvabella pas echt bijzonder maakt, is haar vermogen om nieuwe woordjes aan te leren. Zo zegt ze in het begin nog maar weinig. Maar hoe meer je haar verzorgt, hoe meer woorden erbij komen. Van schattig, maar onverstaanbaar babygebrabbel naar complete zinnen. Ook hierin lijkt Luvabella veel op een echte baby. Zolang je haar maar voldoende aandacht geeft, blijft ze zich ontwikkelen. Zo heeft Luvabella meer dan 500 unieke, natuurlijk reacties. Hierdoor ontdekken jonge kinderen altijd weer nieuwe dingen aan haar en zal deze pop niet snel in een hoek belanden!

Luvabella is vanaf augustus in Nederland verkrijgbaar, via o.a. Bol.com. De adviesprijs is €119.99. De pop is er voor kinderen vanaf 4 jaar.

LEES OOK: 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.