TIP 2 VOORJAARSVAKANTIE: KIKKER EN DE VALLENDE STER

DeLaMar

Vorige week las je al mijn tip voor de voorstelling De Waanzinnige Boomhut maar er zijn meer leuke voorstellingen deze maand in het DeLaMar theater. Heb je een kleine kindje dat is de voorstelling Kikker en de Vallende ster (3+) een aanrader.

Kikker en de vallende ster is een betoverende familiemusical naar de populaire boeken van Max Velthuijs. Op een mooie avond kijken Kikker en zijn vriendjes naar de sterrenhemel. “Als je een vallende ster ziet, mag je een wens doen”, zegt Haas. Dan schiet er ineens een prachtige gele ster pijlsnel door de lucht. De vriendjes van Kikker hebben hem gezien en doen snel een wens. Maar na een tijdje zijn die wensen nog steeds niet uitgekomen…

Kom jij Kikker helpen om alle wensen van zijn vriendjes in vervulling te laten gaan?

Wensboom + op de foto met Kikker

Na de voorstelling kunnen alle kinderen een eigen wens op een ster schrijven en deze in de wensboom van Kikker hangen. Ook mag iedereen met Kikker op de foto!

Wanneer: maandag 18 februari om 13.15 uur.

Voor meer info of het bestellen van kaarten check; delamar.nl

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.