KEN JE DE MERKEN MANOS DEL URUGUAY & BIEQ AL?

muts & wanten Mutsen bieq Bieq vesten

Clara is de nieuwste blogger van CITYMOM. Moeder van twee; Mila van 3 jaar oud en Mateo van nog geen jaar oud. Ontzettend druk maar reuze gezellig, aldus Clara. Ultiem geluksmomentje als ze samen schaterlachen of Mila Mateo omhelst en zegt: “Jij bent mijn beste vriendje”. Ze wonen met zijn vieren in Amsterdam. De stad waar ze eigenlijk niet meer weg willen. “Wat een geluk, wonen in deze stad met alle mogelijkheden…peuterdans, voorlezen in het Rijksmuseum, naar de Toverknol… En dan ‘s ochtends heel vroeg fietsen door de stad, alsof de stad even van jou alleen is”. Verder gek op internet afspeuren (de leukste merken voor ‘verzachtende’ prijzen vinden),  met een kopje thee magazines lezen, verse soep maken op zaterdag, cappuccino’s drinken met vriendinnen en verre vakanties, ook met de kids! Vanaf nu blogt Clara elke twee weken voor CITYMOM.

Spreekt handgebreid, fair trade en mooie kleuren jou aan? Ben je nog net op zoek naar een leuke sjaal, muts of een paar handschoenen of andere mooie breisels? Maak dan kennis met de merken: Manos del Uruguay  & Bieq.

    • Manos is een ontzettend leuke kindercollectie met lieve maar ook grappige kindersjaals, mutsen en handschoenen. Een fijne ontdekking toen ik voor de eerste keer in Uruguay was. Jammer genoeg (nog) niet verkrijgbaar in Nederland maar wel heel leuk voor inspiratie. Mocht je onverhoopt in Uruguay belanden, zet deze winkel bovenaan je lijstje.De sjaals en poncho’s voor mama’s zijn wel verkrijgbaar in Nederland via Orangebag.
    • Bieq is een prachtig Nederlands merk met breisels in mooie kleuren, waar je hebberig van wordt. Aan het roer staat Angelique Roelofsen. De stukken worden gebreid in Peru door handbreisters en bij aankoop help jij deze vrouwen een handje mee aan inkomsten.

 

Blog by Clara

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.