fbpx

14 X HOUT IN DE KINDERKAMER

Hout in de kinderkamer :: CITYMOM.nl 1 Hout in de kinderkamer :: CITYMOM.nl 2 Hout in de kinderkamer :: CITYMOM.nl 3 Hout in de kinderkamer :: CITYMOM.nl 4 Hout in de kinderkamer :: CITYMOM.nl 5 Hout in de kinderkamer :: CITYMOM.nl 6 Hout in de kinderkamer :: CITYMOM.nl 7 Hout in de kinderkamer :: CITYMOM.nl 8 Hout in de kinderkamer :: CITYMOM.nl 9 Hout in de kinderkamer :: CITYMOM.nl 10 Hout in de kinderkamer :: CITYMOM.nl 11 Hout in de kinderkamer :: CITYMOM.nl 12 Hout in de kinderkamer :: CITYMOM.nl 13 Hout in de kinderkamer :: CITYMOM.nl 14

Hout in de kinderkamer is stoer, robuust, natuurlijk, rustig en sfeervol. Daarnaast matcht het heel mooi bij vrijwel alles en bij iedere kleur. Combineer het bijvoorbeeld met wit, licht grijs of pasteltintjes voor een lieflijke sfeer en met zwart, geel of groen voor een stoer effect. Mijn persoonlijke favoriet is onbewerkt licht hout of hout dat wit geschilderd is, dit geeft zo’n mooi Scandinavisch gevoel! Je kunt ervoor kiezen om de gehele kinderkamer van hout te voorzien of om alleen te kiezen voor een aantal houten details. Denk aan een onbewerkte houten vloer, houten meubeltjes, houten planken aan de muur, een houten lambrisering of wandbord. Wat je nu ook steeds meer ziet zijn de houten frames in de vorm van een huisje om onder te spelen of te slapen. Hout in de kinderkamer heeft een aantal voordelen. Zo is het leuke dat je veel houten accessoires heel makkelijk zelf kunt (laten) maken! Wanneer je Pinterest afstruint vind je voldoende inspiratie en instructies voor een leuk DIY-project. Ook geen onbelangrijk detail: hout kan goed tegen een stootje, kan jaren mee en is dus uitermate geschikt voor de kinderkamer!

 

Blog by Jorinde van ’t Zelfde

Mijn naam is Jorinde van ’t Zelfde, ik ben 30 jaar en de trotse mama van Mees van 2 jaar en 4 maanden. Een heerlijke, vrolijke, nieuwsgierige maar ook eigenwijze peuter! Samen met Mees en mijn vriend woon ik in het gezellige en bourgondische Breda; “de parel van het zuiden!” Na jaren in de zorg te hebben gewerkt met kinderen, besloot ik een tijdje terug om het roer compleet om te gooien. Ik wilde mijn hart volgen, doen waar ik blij van word en van mijn blog mijn werk maken. Naast bloggen over beauty, fashion en lifestyle op mijn website lamemechose.nl en mijn social media kanalen, schrijf ik teksten en regel ik de social media voor bedrijven.Ik kan je vertellen: ieder dag doen waar je écht blij van wordt is zó fijn!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *