fbpx

HIGHLIGHTS NEGENMAANDENBEURS 2014

BabyparkAfgelopen weekend was de Negenmaandenbeurs in de Rai in Amsterdam. Merken, gericht op zwangere staan daar, vaak met hun nieuwste producten. CITYMOM ging er heen om te kijken wat er ‘new & happening’ was. Ik had er niet verwacht ook nog veel inspiratie op te doen, maar Babypark verraste mij met super leuke kinderkamertjes in verschillende stijlen.
Babypark 2

Grappige muurstickers om de babykamer een stoere twist te geven of een buiten gevoel.

Babypark 3

Net als bij CITYMOM is ook bij Babypark het behang van Ferm Living favoriet en de leuke lampjes van Lapin & me.

Babypark 4

Muursticker van een konijn van meer dan een meter. Lief!

Babypark 5

Stoer met een vintage look.

Ecover Baby be Good

De dames van Baby Be Good. De stuwende kracht achter het leukste plein van de Negenmaandenbeurs, het Puur Baby Plaza. Bezoekers konden in de loungehoek aanschuiven voor gratis workshops, gezonde hapjes en bewegingsadvies. In de verschillende shops was een uitgebreid assortiment biologische en fair trade artikelen te vinden. Gezellig, leuk & inspirerend!

Ecover WiegjeIMG_2212

EvyAnne heeft Moosje ontwikkeld, een laken en deken in één voor de kinderwagen en de wieg binnen. Dit was te vinden in de Gezonde Babykamer van het Puur Baby Plaza.

Ecover Naif

Natuurlijk kon NAÏF niet ontbreken op het Puur Baby Plaza. Deze fijne producten zijn langzaam heel Nederland aan het veroveren! CITYMOM is al fan vanaf het begin.

Geboortekaartje

Er waren natuurlijk veel stands met geboortekaartjes, maar de kaartjes van Meester Kaart waren de leukste.

Joolz Geo II Joolz Geo III Joolz Geo

Primeur! CITYMOM was bij de perspresentatie van Mister Joolz, Emile Kuenen himself. Hij vertelde over de aller nieuwste Joolz Geo die over een paar weken in de winkels zal liggen. CITYMOM was onder de indruk van deze mooie wagen en ook vooral van de handigheid waarmee je hem opklapt, zoals Emile ons voordeed. Binnenkort meer over de Joolz Geo in een uitgebreide blog.

Kip Kep

Mooie hydrofiele doek voor op het strand of na het bad van Kip Kep.

Kleine Dreumes

Veilig met je baby door de supermarkt met de Pippi Carrier van Kleine Dreumes.

Meyco

Mooie dekens bij Meyco.

Saartje Prum

Coole bedstee van Saartje Prum.

Stokke Steps

CITYMOM had de mooie nieuwe Stokke Steps als gezien en getest maar op de Negenmaandenbeurs werd hij voor het eerst gepresenteerd.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Het zit erop! De beurs van 2014 is weer voorbij. @ Puur Baby Plaza - […] besteden aandacht aan Puur Baby Plaza. Zo kwamen Citymom en Suzanne Heuts langs voor ‘Voor de Wereld van […]

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.