HOE COOL KAN EEN WARME KRAAN ZIJN?

Grohe : CITYMOM.nl 1

Op ‘interior thursday’ inspireer ik jullie graag met alles op het gebied van interieur. En vandaag een plek in huis waar Bobbi vaak het gelukkigst is: in bad! Je kan haar namelijk niet blijer maken met een heerlijk bad vol schuim en speelgoed. Uren kan ze er in zitten en ze wil er nooit uit. Het liefst speelt ze met de kraan, bakje eronder, kraan aan, water erin. En daar ben ik dan weer niet zo blij mee want onze kraan wordt heel heet, en dat doet….. AU!
Daarom heb ik goed nieuws voor alle moeders die dit ook altijd hebben. Er is nu iets nieuws op de markt! Een kraan waar je kindje zich niet aan heet water kan branden of aan een te hete kraan: de Grohe Grohtherm 1000 new. Dit is een nieuwe veilige thermostaatkraan van Grohe voor bad en douche. De metalen body van de kraan wordt nooit te heet dankzij de Cooltouch technologie waardoor je kindje zijn of haar handjes nooit brand. Het hete water in de kraan wordt volledig omspoeld door een koudwater kanaal. Hierdoor blijft de buitenkant van de kraan koel.

Met deze kraan hoef je dus niet meer bang te zijn dat je ondernemende peuter in een onbewaakt moment aan de kraan gaat draaien. Door de Safestop kan de temperatuur van het water nooit zomaar boven de 38 graden worden gedraaid. Naast veiligheid en comfort biedt de thermostaatkraan ook waterbesparende functies. Vanaf nu dus onbezorgd in bad met deze Koele Kraan! Hier zal Bobbi (en ik vooral!) heel blij mee zijn. Weten hoe het precies werkt? Check dan cooltouch.grohe.nl 

 

Douchekraan: €242
Badkraan: €309

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.