fbpx

DE HARTJESWINKEL; DE PERFECTE PLEK VOOR EEN CADEAU OF BEDANKJE

Dehartjeswinkel.nl
Een winkel waar je alles met hartjes kan kopen, hoe leuk is dat! Eline zette de webshop de Hartjewinkel op. Hartjes kun je nooit genoeg hebben! In de webshop selecteerde Eline met liefde een mooie verzameling aan producten met alleen maar hartjes!

Vooral als je een cadeautje zoekt is de Hartjeswinkel ideaal! Niet alleen hebben ze er alles om je cadeau in te pakken; plakband, cadeauzakjes, inpakpapier met hartjes, kaartje of briefje met een hartje erbij. Wat natuurlijk echt een finishing touch is om je hartjes cadeau in te pakken met hartjespapier!

Als cadeau zelf kan jee hier zeker slagen. Ze hebben zeep met een hart erop, tasjes met harten, sleutelhangers, paraplu’s. Voor de keuken is er heel veel met hartjes, spatels, kommen, mokken, borden, eierdopjes, bakhartjes, theedoeken, dienbladen, pannenlappen, keukenschorten en voorraadpotjes. Allemaal stuk voor stuk leuke hebbedingen. Om je hart te verwarmen zijn er kruiken, warme sokken, theepotten, thee met hartjes erop. Iemand bedanken kan ook heel goed met hartenchocolade of hartensnoepjes.

Juf, oma, schoonmoeder of crecheleidster jarig of bedanken? Vanaf nu ga ik naar deze webshop!

So spread the love, buy some hearts!

www.dehartjeswinkel.nl

LEES OOK: 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.