CREATIVE HAUS – AMSTERDAM; INSPIRERENDE KINDVRIENDELIJKE PLEK!

Creative Haus X CITYMOM.nl 6 Creative Haus X CITYMOM.nl 7 Creative Haus X CITYMOM.nl Creative Haus X CITYMOM.nl 2 Creative Haus X CITYMOM.nl 4

Creative haus

Op zoek naar een inspirerende plek in Amsterdam-Oost waar de creativiteit rijkelijk vloeit? CreativeHaus is een te gekke plek waar je verschillende lessen en workshops aan op het gebied van dans, theater, yoga en fotografie kan volgen, maar waar je ook heerlijk kan ontspannen in het huiskamercafé. 

CreativeHaus is een plek opgericht door zussen Isah & Anouk. Als twee ambitieuze MOMS bouwden zij dit huis om zichzelf te kunnen blijven ontwikkelen, maar wilden ook een plek waar andere mensen zich laten inspireren. Het is vooral ook een kindvriendelijke plek! Naast een kleine speelhoek en lekkers voor kids op de menukaart wordt er ook yoga gegeven voor kinderen. Mocht je trouwens een keer een locatie nodig hebben voor een babyshower of een kinderfeestje, ook dan is Creative Haus de ideale plek hiervoor.

Daarnaast heeft CreativeHaus nu iets te gek wat nog nergens anders in Amsterdam mogelijk is, namelijk flex flexwerkplekken voor ouders met een  oppasservice voor kinderen van 0-4 jaar. De tryouts hiervoor zijn vorige week begonnen. CreativeHaus doet dit i.s.m. Motherdock en wil ouders de vrijheid geven om aan hun beoogde projecten te werken zonder afscheid te hoeven nemen van hun kinderen! De oppasservice met flexwerkplek is 5 euro per uur. Dit is inclusief wifi en alle baby/peuterfaciliteiten!

OPENINGSTIJDEN: MA T/m VR 9.30 – 17.00 + ZA 10.00 – 17.00

Commelinstraat 248  | 1093 VD Amsterdam  | 06 28 59 00 95  | info@creativehaus.nl

http://creativehaus.nl

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.