TIP; CLOSET SALE OP 9 JULI VOOR CLINICLOWNS IN DE TULP

closet sale cliniclowns

Op maandag 9 juli aanstaande host de Tulp in samenwerking met bekende Instamommy’s een Closet Sale voor de CliniClowns. Met het verkopen van zowel hun kleding als die van hun kinderen, zullen zij deze middag proberen een zo groot mogelijke opbrengst aan de CliniClowns te schenken. Wat een te gek initiatief!

 

Insta & vlogmoms Rachel van Sas (@dehuismuts), tevens initiafneemster, Lizet Greve (@lizetgreve), Anna Liss (@annalisslife) en Rosanna Gentenaar (@billierose) zullen tijdens de Closet Sale bij de Tulp op het Marie Heinekenplein zowel de kleren van zichzelf als hun kinderen verkopen. De opbrengst van alle kleding én de kaartverkoop zal in zijn geheel naar de CliniClowns gaan. Bezoekers zoals jij kunnen hieraan extra bijdragen. Aan de kassa mag je namelijk zelf de waarde bepalen van de door jou uitgekozen kleding en daarmee bepaal je dus zelf wat je aan het goede doel wilt schenken.

 

Tickets
Kaartjes voor het event zijn te koop voor €5 via deze link. De toegang voor kinderen is gratis.
De sale zal worden opgedeeld in twee tijdvakken. Het eerste tijdvak zal lopen van 11:00 tot 13:30 en het tweede tijdvak van 13:30 tot 16:00. Gedurende de hele dag zullen de kramen worden aangevuld met nieuwe kleding om zo alle kledingstukken te verdelen over beide tijdvakken.

 

Wanneer; 9 juli
Waar; De Tulp; Marie Heinekenplein 33, Amsterdam
Tijd; 11:00 tot 13:30 + 13:30 tot 16:00

 

LEES OOK; 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.