CITYMOM’S MONTHLY KIDS MUSTHAVES NOVEMBER

De blog CITYMOM’S MONTHLY MUSTHAVES heet nu MOM & KIDS FAVORIETEN. Ik deel hier mijn favoriete items die ik afgelopen maand heb ontdekt! Normaal 5 voor kids en 5 voor moms, maar omdat er zoveel leuks voor Kids was afgelopen maand, en jullie vast wel wat cadeau inspiratie kunnen gebruiken, deel ik vandaag 10 kids favorieten!

1. BOEK: Help, we hebben een dierentuin!

‘Help, we hebben een dierentuin!’ is een nieuwe, vrolijke serie voor lezers vanaf 8 jaar van de hand van bestsellerauteur Marlies Slegers. Het eerste deel, Een krokodil als hoofdprijs, verschijnt in juli bij uitgeverij Kluitman. Het boek is geïllustreerd door Iris Boter.

Sem en zijn opa zijn in de dierentuin. Net als ze naar huis willen gaan, vindt er een loterij plaats. Sem heeft het winnende lot in handen! Zijn prijs is een grote verrassing en zal de volgende dag thuis worden bezorgd…

Wat Sem en zijn opa dan nog niet weten, is dat de dierentuin op het punt van sluiten staat. En de eigenaar moet zo snel mogelijk van alle dieren af. Vooral van de grote, wilde beesten…Wat moeten Sem en zijn familie doen als er de volgende dag een reusachtige krokodil in de tuin wordt afgeleverd? Te koop via BOL

2. Movie Magic Series van L.O.L. Surprise! 

De eerste dag op de filmset, ben jij klaar om de wereld van de showbizz te veroveren? De gloednieuwe L.O.L. Surprise! Movie Magic Tots zijn alvast klaar om te laten zien hoe goed ze kunnen acteren en films maken op de ultieme L.O.L. Surprise!-filmset! Ze dromen ervan om allemaal samen te kunnen acteren in een grote Hollywood film.

Elke pop heeft 10 verrassingen, waaronder filmrekwisieten, filmscènes en 3D-bril. Elke pop komt met een cue kaart en zijn eigen unieke verrassingsfilmscène! Bovendien kunnen filmscènes met elkaar gecombineerd worden als je meer dan één pop uit de Movie Magic serie krijgt. Gebruik de bijgeleverde ooglens om de geheime boodschap van elke Movie Magic pop te onthullen, en vul de boodschap in in het lege Movie Script!

3. CIL-LOU: een gloednieuw Belgisch verzorgingsmerk voor kinderen.

De eerste launch bestaat uit vier kindershampoo’s, een leave-in conditioner spray en een kids wax. Hoewel de producten gebruikt kunnen worden van 0 tot 99 jaar, richt CIL-LOU zich specifiek op kids tussen 2 en 10 jaar oud. 

Naast veiligheid en comfort (lees: shampoo die niet in de ogen prikt) wil CIL-LOU vooral plezier stimuleren. De felle kleuren en lekkere geuren van de shampoo’s prikkelen de zintuigen en zorgen voor fun momenten onder de douche en in bad.

De producten van CIL-LOU bevatten 100% natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen zoals siliconen en parabenen. 

4. YOGA LETTERS; Nieuw educatief beweegspel voor kinderen

Het gloednieuwe beweegspel Yogaletters is spelen, leren en bewegen inéén. De basis is een set van 52 letterkaarten en een spelboek, boordevol inspiratie en speeltips. Kinderen leren spelenderwijs het alfabet, door met hun lichaam letters te vormen. Ze kunnen hun naam uitbeelden met Yoga-je-naam of hun hersens laten kraken met Memory.

Het mooie van de beweegspellen van Yogaletters is dat je ze in tweetallen, in kleine groepjes of zelfs met de hele klas kunt doen. Bovendien is de moeilijkheidsgraad eenvoudig aan te passen aan het niveau van het kind.  www.yogaletters.nl 

5. AIR UP; WATERDRINKEN TERWIJL JE DENKT DAT JE COLA DRINKT 

Ben je op zoek naar een uniek cadeau waarvan kinderen versteld van gaan staan? Bekijk dan eens air up, de ingenieuze en magische waterfles die water smaakt geeft door middel van geur.

De waterfles is erg geliefd – ook onder kinderen. Ze proeven namelijk cola, kersen of zelfs koffie, terwijl ze gewoon water drinken. Een unieke ervaring voor kinderen dus en dé manier om ze meer water te laten drinken terwijl ze het nog lekker vinden ook – een mooi alternatief voor al die smaakdrankjes. Hierdoor is het een perfect (en gezond!) cadeau voor Sinterklaas en Kerst.

6. Het allereerste Wild van Freek stripboek!

Sta oog in oog met een waterschildpad in Suriname, zoek roodstaartpapegaaien in Congo en lig dubbel om Johans rare streken… In het allereerste Wild van Freek stripboek ga  je mee op avontuur met bioloog prof. dr.  Freek Vonk en zijn vrienden!

Wild van Freek, bestaat 5 jaar. En dat vieren ze met het eerste Wild van Freek stripboek ‘Mee op avontuur’. In dit stripboek vind je de leukste strips die de afgelopen 5 jaar in Wild van Freek hebben gestaan. 

Deze speciale stripuitgave staat bomvol met de spannendste avonturen van Freek en Johan. En natuurlijk zijn ook vrienden Kamiel, Bange Bassie, Lange Ivo en mevrouw Van der Zeurkous van de partij. 

Te koop via BOL

7. The Good Roll; limited edition Pim & Pom toiletrollen

Niet alleen omdat ze zo gezellig staan op het toilet, maar vooral om kinderen met toiletangst een handje te helpen. Veel kinderen hebben last van toiletangst, ze zijn bijvoorbeeld bang om in de wc te vallen of hun drol kwijt te raken.

Met deze avontuurlijke toiletrollen gaan kinderen op avontuur met de populaire katjes Pim & Pom en vergeten ze hun angst voor de grote boodschap. Zo wordt het bezoek aan het kleinste kamertje in het huis, het grootste plezier!

De opbrengst van de limited edition rollen gaan deels naar The Good Roll foundation voor de bouw van toiletten in Afrika. En deels naar de Fiep Westendorp Foundation om kunst toegankelijker te maken. Exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde Jumbo’s. 

8.  Poep bingo

Ontdek alles wat je altijd al wilde weten over poep – en meer – met Poep bingo! Deze bingo draait om 24 dieren en hun unieke uitwerpselen: de kinderen zullen geen ander spel meer willen spelen. Ontdek dat wombats vierkantjes poepen en dat pinguïns poep spuiten in een kleur die wordt bepaald door wat ze hebben gegeten! Vul als eerste je kaart met chips en win het spel.

Poep bingo is fraai geïllustreerd door de onderscheiden illustrator Claudia Boldt en bevat tevens een informatief boekje met alles wat je altijd al wilde weten – maar nooit durfde te vragen – over dieren en hun poep, geschreven door Aidan Onn. De dieren in dit spel zijn onder andere mieren, vleermuizen, beren, kevers, katten, koeien, olifanten, paarden, muizen, pinguïns, panda’s, neushoorns, slakken en gieren.

TE KOOP VIA BOL

9. Spookslot; terug van weggeweest 

Spookslot is een spannend ontsnappingsspel, dat zich afspeelt in een zelf in elkaar te zetten 3D-kasteel met bewegende valstrikken en rollende kogels. Er gaan al jaren geruchten over vreemde gebeurtenissen in het kasteel. Je gaat als paranormale detectives op onderzoek uit. En wat blijkt, het is allemaal waar. Probeer zo snel mogelijk uit het spookslot te ontsnappen, maar overal blokkeren valstrikken de route. Bereik jij als eerste de uitgang?

VIA BOL 

10.  Bonne Mamam Hazelnootpasta

Je hebt hazelnootpasta, en je hebt hazelnootpasta van de bovenste plank. Bonne Maman brengt deze verfijnde hazelnootpasta op de markt. Het merk dat bekend is van de kwaliteitsjam uit Frankrijk, met de rood-wit geruite deksels. De nieuwe hazelnootverwennerij heeft dezelfde kernwaarden als de confituren: een product van hoge kwaliteit in een traditionele glazen pot met een wit handgeschreven etiket en de iconische deksel.

De hazelnootpasta van Bonne Maman bevat meer hazelnoten dan menig andere pasta. Er zit maar liefst 20% hazelnoten in een pot. Vergelijk dat eens met een ander merk. Nog een groot voordeel is dat het product géén palmolie bevat. Goed voor het milieu dus. 

LEES OOK:

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.