CITYMOM BESTAAT 5 JAAR EN GEEFT DE STOKKE XPLORY KINDERWAGEN CADEAU!

STOKKE XPLORY | CITYMOM.nl STOKKE XPLORY | CITYMOM.nl

Vijf jaar geleden, op moederdag 2013 lanceerde ik CITYMOM. Ik kan niet geloven dat we nu vijf jaar alweer verder zijn. Wat is de tijd snel gegaan. Ik heb de afgelopen vijf jaar (eigenlijk zes want de voorbereidingen startte al een jaar eerder…) altijd keihard aan CITYMOM gewerkt. Er is nooit een dag geweest de afgelopen jaren dat ik niet met CITYMOM bezig ben of dat ik niet aan CITYMOM dacht. Het fijne is, ik vind het niet erg, want CITYMOM is mijn werk maar ik heb het nooit 1 dag erg gevonden om te werken. Dat alleen al vind ik het mooiste wat er is. 

Maar het allermooiste vind ik dat ik jullie al vijf jaar mag inspireren met alles op het gebied van hotspots, lifestyle, speelgoed & cadeaus, verzorgingsproducten en reizen. Maar ook met de laatste MOM-Must-Haves, kindermode, accessoires en kinderkamers. Al vijf jaar schrijf ik alleen maar over dingen die ik leuk, mooi of bijzonder vind. Wat begon met vooral een City Guide groeide uit tot een dagelijkse blog met maandelijks meer dan 50.000 lezers. Iets wat ik van te voren nooit zo had bedacht. Daarnaast ben ik erg dankbaar voor alle bijzondere mensen die ik heb ontmoet, voor mijn geweldige gastbloggers, sommige die al vanaf het begin van CITYMOM trouw zijn en al jaren voor CITYMOM blogger. Ik vind dat zo ontzettend leuk. Daarnaast heb ik ook nog eens de meest bijzondere reizen mogen maken voor CITYMOM. Mijn week naar Ibiza met HolyMama zal ik bijvoorbeeld nooit meer vergeten.

Om als een van de eerste in Nederland sommige producten voor kinderen te mogen testen vind ik altijd een feest. Een merk waar ik vanaf dag één al mee samenwerk is Stokke. Ik vind dit een van de allermooiste merken voor kinderen. Daarom kon ik geen beter cadeau bedenken om weg te geven voor deze vijf jarige verjaardag dan een Stokke Xplory Kinderwagen, en ook nog eens de aller aller nieuwste! Hij heeft een waarde van meer dan 1000 euro en is geschikt voor kinderen van 6  – 36 maanden. Wil je meer lezen over de kinderwagen lees dan nog even mijn blog erover. 

Dan rest mij voor nu jullie allemaal te bedanken. Want jullie COOL CITYMOMS zijn de reden dat ik al VIJF jaar lang CITYMOM maak en ik vandaag deze mijlpaal kan vieren! Op nog vele jaren INSPIRATIE en op een geweldig leven met kinderen in de stad!

Liefs Bettina

 

> INMIDDELS IS DE WINNAAR VAN DE STOKKE XPLORY BEKEND; GEFELICITEERD HANNEKE UIT HAARLEM, HEEL VEEL PLEZIER MET DE WAGEN!!! 

Photo’s by Eva Leget. 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *