fbpx

5X COOLE BUDGET OUTFITS VOOR MEISJES ONDER DE 15 EURO

Coole budget outfits onder de 15 euro

Mijn roze prinses is tegenwoordig COOL. Dus steeds minder komen de roze tule jurkjes uit de kast en vraagt ze om stoere kleren. Leuk om te zien dat ze haar eigen smaak ontwikkelt en om al die niet roze delen van winkels te ontdekken. Deze outfits zijn helemaal haar smaak en ook nog eens onder de vijftien euro. De schoenen die Phileine op de foto’s draagt zijn van Dr Martens, haar gele regenlaarzen van Bergstein en de haarbandjes en accessoires zijn van Funckylife.

Coole budget outfits onder de 15 euro

Setje 1
Leopard, het is helemaal hot en ik moest er een beetje aan wennen. Maar Phileine vindt het geweldig dus toen ze deze legging (3,99) bij de Zeeman tegenkwam was het liefde. Ook het shirt (3,99) met de tekst girls only komt bij de Zeeman vandaan.

Coole budget outfits onder de 15 euro

Setje 2
Baseball ready is Phileine in deze stoere jurk. De jurk kochten we bij de Wibra en was 3,99. Op de foto draagt ze hem zonder legging, maar een zwarte legging zou prima kunnen. Ze draagt hem ook weleens met rode of witte kniekousen.

Coole budget outfits onder de 15 euro

Setje 3
Een warme sweaterjurk met heerlijk dikke kniekousen. De jurk komt van de Wibra en was 6,99 de sokken zijn van Tommy Hilfiger en waren ook 6,99 (bijenkorf).

Coole budget outfits onder de 15 euro

Setje 4
Ieder seizoen hebben we wel een dergelijke variant in de kast hangen. Een jurk waar in je kunt wonen. Deze kochten we bij de Hema voor 14,-. Zowel met kniekousen leuk als het nog niet zo koud is, als met maillot of legging op koudere dagen. De legging die ze op de foto draagt is van de Wibra en kost 3,49.

Coole budget outfits onder de 15 euro

Setje 5
Dit gave setje is favoriet hier. Het rokje (4,99) en het streepjes shirt (4,99) zitten heerlijk. De hele set kochten we bij de Wibra.

LEES OOK VAN JASMIJN:

 

BLOG BY JASMIJN LINDHOUT @gewoonjasmijn

Ik ben Jasmijn en al achttien jaar samen met de leukste. Trotse ouders van Phileine (2012) en Olivia (2016). We hebben ons huis verkocht en zijn nu met zijn viertjes op een werelds avontuur. Tien jaar iedere keer bewust kiezen voor vrijheid geeft ons de mogelijkheid financieel onafhankelijk te leven. Samen op slippers in de zon is voor ons ultiem geluk.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.