5X BEST GELEZEN BLOGS CITYMOM.nl 2017!

CITYMOM.nl : Bettina

Januari is altijd een een mooi moment om even terug te kijken op afgelopen jaar! Het was een mooi CITYMOM jaar! Niet alleen ging de webshop life. Ook kwamen er iedere dag niet 1 maar 2 blogs online. Nu heb ik gemerkt, dat dat laatste, 2 blogs per dag best pittig is. Al bijna 5 jaar blog ik met veel plezier, en de inspiratie is er zeker (wel voor 5 blogs per dag!) alleen merkte ik dat ik door de lat zo hoog te leggen, ik minder plezier kreeg in het bloggen zelf. Daarom heb ik voor 2018 dan ook besloten weer terug te gaan naar de basis, naar 1 blog per dag en in het weekend 2 blogs. Dat geeft meer lucht en zo kan ik mij niet alleen op bloggen richten maar ook op leuke andere projecten die in 2018 gaan komen! 

In deze blog een terugblik op 2017. Zo als de afgelopen jaar staat ook weer de blog met al mijn Ibiza tips op nummer 1! Ieder jaar update ik die blog doordat ik weer nieuwe plekken op het eiland ontdek of tips krijg van andere MOMs die er zijn geweest. En iedere week krijg ik wel mailtjes met vragen over Ibiza of reacties onder de blog en dat is super leuk! Daar doe je het immers allemaal voor, andere moms inspireren! Verder zijn naast de vele reistips ook nog steeds de kinderkamer inspiratieblogs populair, getuige ook de twee blogs over behang en meisjes kamers in de top 5. Ik vond het ook leuk te zien dat een momblog, en wel de tips van gastblogger Esther over hoe je een relaxte mom blijft heel populair was. Dat begrijp ik ook wel, want hoe relaxder je zelf als mom bent, hoe relaxter je kind! Tenslot staat een blog van mij in de top 5, wat zelf ook een van mijn favoriete was, omdat het gaat over toen Fitz 1 werd! Het was meer een persoonlijk document van mij en vind het leuk om zo andere te inspireren! Dus in 2018 gaan wij daar mee door! In mei bestaat CITYMOM zelfs alweer 5 jaar! Time flies… Dank voor jullie, alle trouwe lezers, ik vind jullie te gek!

 

1. Alle tips voor Ibiza

VAKANTIE IBIZA MET KINDEREN; ALLE TIPS

 

2. Meisjeskamers

10 X ROOMS FOR GIRLY GIRLS

 

3. Leuke merken met behang voor de kinderkamer

10 X MERKEN MET TE GEK BEHANG VOOR DE KINDERKAMER

4. Hoe blijf je een relaxte MOM?

9X TIPS HOE BLIJF JE EEN RELAXTE (CITY)MOM?

5. Alle musthaves voor een eerste verjaardag

ALLE MUSTHAVES VOOR EEN EERSTE VERJAARDAG

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *