AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL; SPECIALE KIDS CRUISE

Amsterdam Light Festival Amsterdam Light Festival
Amsterdam Light Festival Amsterdam Light Festival Amsterdam Light Festival

Amsterdam Light Festival

Nog tot en met zondag 21 januari vindt de zesde editie van het Amsterdam Light festival plaats. Blue Boat Company organiseert deze editie voor het eerst een vaart speciaal voor kinderen: de Water Colors Kids Cruise! Tijdens deze speciale vaart staan kinderen centraal en vertelt een gids (in het Nederlands) hen alles over de lichtkunstwerken op het water. Bobbi en Fitz vonden het grootste openlichtmuseum ter wereld te gek!

De ballon met licht die Fitz kreeg was ook een extreem succes! Daarnaast hoorde je hem alleen maar ‘wow’, ‘kijk’ zeggen! Bobbi kreeg een verrekijker en ook dat was een schot in de roos. Beide kids hebben 1.5 uur lang met open mond naar buiten gekeken. Daarnaast hadden wij een hele leuke enthousiaste gids die alles over de kunstwerken vertelde. 

De Water Colors Kids Cruise

De Water Colors Kids Cruise neemt je hele fam mee langs de spectaculaire lichtkunstwerken die op, om, boven en in het water te zien zijn. Zo spant kunstenaar Ai Weiwei een 6,5 kilometer lange rode draad door de Amsterdamse grachten (dit kunstwerk was persoonlijk mijn favoriet, echt heel gaaf gedaan!) en ligt er een levensgrote, verlichte ijsschots in het water! Amsterdam vanaf het water blijft natuurlijk ook altijd prachtig. Een perfect uitje om te doen tijdens de kerstvakantie!

Locatie: Stadhouderskade 30, Amsterdam (tegenover het Hard Rock Cafe Amsterdam). Vertrektijden: tot en met zondag 6 januari 2018 vaart de Water Colors Kids Cruise dagelijks om 16:45 uur.

De reguliere Water Colors Cruise vaart dagelijks om 17:00 uur, 17:15 uur, 17:30 uur, 18:00 uur, 19:00 uur, 19:15 uur, 19:30 uur, 19:45 uur, 20:00 uur en 20:15 uur. In de weekenden en in de kerstvakantie vertrekken de boten om 18:30 uur, 19:00 uur, 20:30 uur en om 21:00 uur.

amsterdamlightfestival.com

OP ZOEK NAAR MEER TIPS TIJDENS DE KERSTVAKANTIE? CHECK ONZE PROP VOLLE KINDERAGENDA MET HEEL VEEL LEUKE TO-DO-TIPS.

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.