BACK TO SCHOOL; BACK NAAR WEER GEZOND ETEN! IK VERTEL JE HOE!

Actify Your Family 1 CITYMOM.nl

Wat hebben we genoten van de zomervakantie! Aangezien Bobbi dit jaar voor het eerst naar school ging was dit dan ook onze ‘eerste lange zomervakantie’. In het begin dacht ik nog Help! Hoe ga ik dit doen!? Maar het liep eigenlijk allemaal wel relaxed en vond niet alleen Bobbi, maar ook ikzelf het heel fijn het wat rustiger aan te doen. De eerste twee weken zijn wij naar Griekenland gegaan. Het was heel ontspannen. Lekker veel barbecuen, s’middags tosti’s bouwen, chipje erbij, s’middags een ijsje en vaak s’avonds een makkelijke pasta! We waren met zes volwassenen en vijf kinderen met vakantie dus ons motto was vooral niet moeilijk maar vooral lekker makkelijk doen qua eten! Niemand had echt zin om heel erg zijn best te doen qua kokkerellen en tijdens een vakantie is dat ook helemaal niet erg. 

Na Griekenland zijn wij in de zomervakantie iedere week een lang weekend naar camping Bakkum geweest. Wij hebben daar een huisje maar het is echt kamperen. Dus een klein gaspitje in combinatie met slechte pannen maar wel altijd het vakantiegevoel van ‘zo weinig mogelijk doen’ dus ook daar barbecuen we alleen maar of halen een pizza op het pleintje! Zoals je op de foto’s hierboven kan zien was het een groot Pannenkoeken, Pasta, Pizza, & Patat feest de afgelopen weken. Echt vakantie dus!

Nu voor ons het einde (nog maar 1 week vakantie, noooooo) in zicht is begint de stress bij mij een beetje toe te slaan. Van geen eetregels over een week weer naar ritme en regelmaat. Dus ook naar normaal eten. Op de vraag “mag ik een ijsje” zal na de vakantie weer gewoon ‘Nee’ op geantwoord worden in plaats van ‘Ja’… Dat wordt wennen voor de kinderen! Voor mij word het lastig om alle touwtjes weer aan te trekken. MAAR gelukkig is daar Actify Your Family! Actify to the rescue dus! Samen met Claire van den Heuvel, schrijfster van de Easy Peasy kookboeken waar ik al heel lang fan van ben gaan zij jou en mij helpen!

Je wilt dat je familie weer gezond gaat eten, maar hoe dan!? Nou, zo! Join, net als ik, de besloten Facebook-groep via Facebook.com/groups. In 4 weken (vanaf 14 september) krijg je daar tips & trics als het aankomt op gezond eten. Je krijgt kids- (en manproof!) recepten, handige tips en slimme hacks als het gaat om eetgedrag. Aan tafel moet het leuk zijn: minder moeten, meer balans en echt aandacht voor elkaar. Dus meld je aan voor de Facebook groep (je kan ook even zoeken naar Actify Your Family op Facebook) en krijg alle hulp die je nodig hebt! De aankomende weken ga ik ook deelnemen aan deze groep dus hoop jullie allemaal op Facebook tegen te komen!

www.facebook.com 

 

 

Volgende artikel

BLOG LIESBETH; BIATLON

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.