fbpx

MELKSNOR FAMILIE CAFE; NIEUWE KIDSPROOF HOTSPOT IN OOST

MELKSNOR FAMILIE CAFE; NIEUWE KIDSPROOF HOTSPOT IN OOST

Amsterdam Oost is een nieuwe kindvriendelijke Hotspot rijker; Melksnor Familie Cafe opende namelijk afgelopen maand haar deuren. 28 Februari gaan ze officieel open maar je kan er al heen! Ik bedoel eigenlijk; je MOET er heen! Wat een fijne plek is dit! 

De eigenaren van Stek, wat opzich ook al een kindvriendelijke plek is, opende een paar deuren verder aan een mooi pleintje, een heus familie cafe! Het pleintje beloofd door Melksnor in de zomer opgeknapt/kindvriendelijk gemaakt te worden met zelfs een zandbak, dus dat wordt lekker hangen daar in de zon. Maar binnen is het ook fijn toeven.

De inrichting is lekker stoer met leuke graffiti op de muren. Ze hebben een haard met stapel tijdschriften – hoe fijn – en natuurlijk diverse hoeken waar de kids zich uit kunnen leven. Onder de trap is een knus tv hoekje gemaakt. Maar er is ook een hoekje met boekjes en een hele doos vol duplo. Op een muur mag je lekker krijten. Kortom de kids kunnen zich uitleven en zullen zich zeker niet vervelen!

De kaart staat vol lekkers, ook gezonde dingen. Je kan hier vanaf ontbijt tot aan diner terecht. Boven aan de trap is er genoeg ruimte om je kinderwagen neer te zetten en er is zelfs een Stokke Tripp Trapp met new born set. Aan iedereen is dus gedacht! Ook niet onbelangrijk; de ouders kunnen een wijntje of biertje drinken (kan niet in elk kidsproof cafe) dus ook dat is een plus! Minnen zijn er verder niet, dus ga lekker langs zou ik zeggen! Wat mij betreft mag Melksnor Amsterdam West ook snel geopend worden, dan hoef ik niet zo ver te fietsen voor zo’n top plek!

Wibautstraat 105
1091 GL Amsterdam
info@melksnorcafe.nl
06 36577000

Openingstijden: dagelijks van 9.00 – 21.00

www.melksnorcafe.nl

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *