fbpx

LEUKE KINDERACTIVITEITEN ELKE WOENSDAG BIJ BAR KANTOOR

Bar Kantoor Amsterdam Bar kantoor

De kinderen rond hebben rennen op kantoor en laten spelen met oud afval – klinkt niet als een ideale woensdagmiddag. Behalve als het bij Bar Kantoor is. Het duurzame restaurant in het Westerpark organiseert vanaf 12 september t/m 19 december elke woensdag van 15:00 uur – 17:00 uur de kids’ club Bar Kantoor Junior. Hier kunnen koters van 4 – 12 jaar oud naar hartenlust klieren en knutselen.

Eco-bewust de creativiteit stimuleren

Tante Lien geeft elke week een originele workshop in de Library-ruimte waar gebruik gemaakt wordt van gerecycled materiaal. Denk bijvoorbeeld aan Het Rare Potjes Kabinet, de Goochelworkshop of Ontwerp Je Eigen Hotelkamer. Allemaal natuurlijk onder het genot van gezonde snacks en limo.

Voor de mini’s én de maxi’s

Terwijl de mini-me’s hard aan het werk zijn, mogen de papa’s en mama’s met de benen omhoog. In de naastgelegen lounge en bar bestellen ze namelijk een borrel én krijgen ze 10% korting op het eten op vertoon van de speciale Bar Kantoor Junior stempelkaart. Wil het kroost na afloop nog even blijven overwerken en genieten de ouders net lekker van hun WoMiBo? Blijf gerust hangen, want de korting is ook geldig op het diner en het speciale kidsmenu.

Aan de bar wordt de Bar Kantoor Junior stempelkaart verkocht voor €25 deze is te gebruiken voor 4 workshops. De korting is geldig op vertoon van de stempelkaart – en alleen op woensdag.

Het Bar Kantoor Jr. programma

19 september – Goochelworkshop

Arbracadabra! Altijd al willen leren goochelen? Kom dan naar de goochelworkshop van goochelaar Dennis. Na deze magische middag heb je een paar mooie trucs om thuis te laten zien.

26 september & 3 oktober – Ontwerp je eigen hotelkamer

Droom jij ook van een kamer met alleen maar matrassen? Of een bed gemaakt van snoep? Alles kan in jouw eigen hotelkamer. We werken hier twee middagen aan en exposeren na afloop in Kantoor. Neem al je mooiste doosjes, potjes, knopjes en wat je maar wilt mee om te gebruiken in jouw kamer.

10 & 17 oktober  – Herfstmobiel

We maken een dromenvanger die je boven je bed kan hangen. Verzamel hiervoor van tevoren zelf wat mooie herfstspulletjes, zoals blaadjes en eikeltjes, tijdens een wandeling in het bos.

24 & 31 oktober – Schminkworkshop

Een echte schminkartieste zal leren hoe je jezelf kan omtoveren met behulp van schmink. Ook leer je hoe je een levensechte wond kan namaken, net als in de film.

7 november – Lampionnen maken

11 november is de nacht! Maak hier de mooiste Sint-Maarten lampion. Wanneer je 4 dagen later langs de deuren gaat om liedjes te zingen, steel je gegarandeerd de show (en krijg je veel snoepjes).

14, 21 & 28 november – De Surprisefabriek

Het is bijna tijd voor het Sinterklaasfeest, en dat betekent dat er weer originele surprises en gedichten gemaakt moeten worden. Tijdens de Surprisefabriek helpen we je hierbij een handje.

5 december – Vervalt wegens Sinterklaas

12 & 19 december – Kerst

Twee middagen lang gaan we mooie kerstkunstwerkjes maken.

Over Bar Kantoor

Bar Kantoor is het tweede restaurant van dezelfde eigenaren als van Conscious Hotels, Restaurant MOER en eco-patisserie Sticky Fingers, allemaal in Amsterdam. Duurzaamheid is het uitgangspunt van al deze verschillende concepten, wat altijd op een leuke, humorvolle manier overgebracht wordt. Oprichters en eigenaren Marco Lemmers en Sam Cohen hechten hier veel waarde aan en denken bij al hun keuzes na over het effect op onze planeet.

Bar Kantoor | Haarlemmerweg 8 | 1014 BE Amsterdam | barkantoor.nl | hello@barkantoor.nl

BLOG BY BETTINA NESEKER <a href=”https://www.instagram.com/citymomnl/” target=”_blank”>@citymomnl</a> Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *