CHARLEY’S IN AMSTERDAM – NIEUWSTE KINDVRIENDELIJKE ONTDEKKING

Charley’s

In het hart van Amsterdam is een plek geopend met een nieuw concept. De ruimte van Charley’s is verdeeld in een woonkamer/café, werkruimtes en een ruimte voor kinderen. Daar noemen ze het Coffee, Work, Play. Het is misschien even wennen aan het concept, je betaald er namelijk per minuut en dan zit al je eten en drinken inbegrepen. Maar ik raad vooral aan Charley’s te ervaren en er naar toe te gaan!

Zelf had ik het namelijk eerst ook. Toen ik op de website ging kijken dacht ik, is dit nou een werkplek waar je je kinderen mee naar toe kan nemen. Is dit wel of geen cafe? Maar eigenlijk is het dat allemaal! Charley’s heeft alle gemakken van werken vanuit huis, met de sfeer en de gezelligheid van een openbare ruimte of café. Je betaalt voor de tijd die je doorbrengt bij Charley’s en daarmee is alles inbegrepen: barista-koffie, verse sap, huisgemaakte cake en eten en snacks voor kinderen.

Charley’s is een ´family affair´, opgezet door Emily en Omri, die in dezelfde straat wonen met hun 1-jarige dochter, Delilah. De kinderruimte is ontworpen om families meer op hun gemak te laten voelen. De kinderspeelruimte heeft een grote muurschildering, gemaakt door de broer van Rik, de General Manager van Charley’s. Verder biedt de kinderspeelruimte glijbanen, klimgerei, spelletjes en speelgoed. De woonkamer en kinderspeelruimte, die met name tijdens de weekenden druk en levendig zijn, zijn de perfecte plek om tijd door te brengen voor families met kinderen.

Je kan er dus werken in de daarvoor bestemde ruimtes. Je kan er in het cafe/woonkamer hangen, die ook geschikt is voor een zakelijke afspraak. Maar ga je met je kind(eren) dan is het kindergedeelte ideaal. Je hoeft er dus niet perse te werken. Je kan er ook lekker hangen met een boek terwijl je kind zich vermaakt met het vele speelgoed.

Tarief 
Normaal zijn de kosten per minuut: €0,15, per uur: €9 en per dag €30.
Voor Families hebben ze een speciale deal;

1 ouder met kinderen per minuut; €0,15. Maar na 2 uur rekenen ze niks meer!
Daarnaast krijg ieder extra familielid 50% korting.
Zoals ik al zei, ga deze hele fijne plek in hartje Amsterdam zelf uitproberen. Ik kom er zeker terug. Met kind. Maar ook zonder kind. Om te werken. Of om lekker te relaxen!

Adres
Nieuwe Kerkstraat 26
1018 EB Amsterdam
020 238 9490
howdy@charleys.amsterdam

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag; 8.00 – 18.00
Zaterdag: 9.00 – 17.00
Zondag; 10.00 – 16.00

http://charleys.amsterdam

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.