fbpx

GINGER AND ALE; SUPER KINDVRIENDELIJKE PLEK IN WATERGRAAFSMEER

Ginger and Ale

Het is even zoeken als je voor het eerst komt – Ginger and Ale – zit boven de Albert Heijn op de Helmholtzstraat 61 in de buurt Watergraafsmeer in Amsterdam. Maar eenmaal binnen stap je echt in een zee van ruimte en licht! Kinderen, die zijn zeker welkom! Er zijn niet 1 maar wel twee speelhoeken! 

Ginger and Ale is van dezelfde eigenaren als Haddock. Ook al zo’n goeie kidsproof plek! Dat ze verstand hebben van kindvriendelijkheid is wel duidelijk. Er is een super grote kinderhoek met fijne banken erom heen. Met heel veel speelgoed en boekjes. Er staat er een tv. Omdat Ginger and Ale nogal groot is, is er aan de andere kant nog een kleinere tweede speelhoek!

Leuke activiteiten voor kinderen

Ook organiseert Ginger and Ale leuke activiteiten voor kinderen. Elke woensdag kan je vanaf 17.00 je eigen pizza maken! Op zaterdag mogen alle kinderen koekjes bakken en versieren vanaf 15.00. Iedere zondag is er de Lazy Sunday Brunch. Kinderen t/m 6 jaar is gratis en volwassenen betalen 18 euro. Daar mag je de hele ochtend onbeperkt voor brunchen. Vanaf 11.30 t/m 13.30 is er ook een knutselmeisje aanwezig zodat je kinderen on begeleiding kunnen knutselen. Daarnaast organiseren ze ook andere wisselende activiteiten dus check vooral hun evenementen kalender even.

Lekker ruim bij Ginger and Ale

Wat meteen opvalt als je binnenkomt is de enorme ruimte! Het is echt super groot. Fitz maakte daar gebruik van door lekker rond te steppen! Mocht je rust willen dan hebben ze ook rustigere hoekjes bij het raam. Je kan op de bank hangen, in relaxte stoelen, aan de leestafel. Voor ieder moment is er wel een fijn plekje! Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu. Je kan hier trouwens terecht vanaf ontbijt tot aan het diner! Aanrader dus deze fijne nieuwe hotspot!

Helmholzstraat 61
1098 LE Amsterdam
020 3348431
info@gingerandale.nl

gingerandale.nl

 

LEES OOK;

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.